Catering aan huis

Broodjes en lunch

Wilt u een ontbijt of lunch organiseren? Bekijk dan het ruime assortiment van luxe belegde broodjes van Meneerdekok. Losse broodjes worden geleverd vanaf dertig stuks en zijn voorzien van diverse soorten beleg zoals vleeswaren, brie en jonge en oude kaas. Ook zijn er hartige broodjes zoals een saucijzen- en worstenbroodje verkrijgbaar. Wilt u uw ontbijt of lunch uitbreiden? Dan kan dit met bijvoorbeeld handfruit, mueslirepen, biologisch brood, sandwiches, wraps en boerenboterhammen. Daarnaast behoren soepen tevens tot de mogelijkheden, zoals een Franse uiensoep of een broccoli crème. Het ontbijt of de lunch valt daarnaast aan te vullen met verse salades zoals een pasta-, fruitsalade of zalmsalade.

Meneerdekok verzorgt met liefde een simpel ontbijt of uitgebreide lunch voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw catering van begin tot eind.

 

Meer weten over de broodjes en ontbijt- en lunchtafels van Meneerdekok?

Lunch catering bedrijven

Volledige ontzorging en dus een catering van begin tot eind faciliteren: daarin is Meneerdekok ontzettend goed. Dat betekent dat u ook voor bedrijfscatering hier aan het juiste adres bent. Het maakt niet uit of u een groot of klein bedrijf heeft want elk bedrijf krijgt dezelfde gastvrije service, unieke aanpak en verse gerechten die in eigen keuken worden bereid. Meneerdekok verzorgt voor u de gehele bedrijfscatering of een deel ervan. Geeft u een borrel en wilt u daarbij hapjes en drankjes geregeld hebben? Of organiseert u een zakelijke lunch? Wilt u een kok of barbecue op locatie of zoekt u incidenteel of juist een vaste cateraar? Wat u ook wenst qua bedrijfscatering, Meneerdekok regelt het voor u.

 

Meneerdekok verzorgt met liefde de volledige of gedeeltelijke bedrijfscatering maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw bedrijfscatering van begin tot eind.

 

Meer weten over de catering van Meneerdekok bij bedrijfsfeesten en evenementen?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten