Buffetten

Buffetten bestellen in Den Haag en omstreken

Een buffet van Meneerdekok bestaat uit heerlijk vers bereide gerechten en hapjes waar wij met liefde en passie volle aandacht aan schenken. Hierbij maken we gebruik van verse producten, professionele chefs, de beste keukenmaterialen, weten we precies waar onze producten vandaan komen en stemmen we de bereiding af met uw smaak en wensen. Vanuit deze gedachte garanderen we een top catering met smaakvol eten voor een echte unieke beleving.  

Welke gerechten behoren tot het buffet? 

Meneerdekok heeft een zeer uitgebreid assortiment aan gerechten, hapjes en dranken. De buffetten hebben we met zorg samengesteld en ingedeeld in verschillende thema’s. We noemen graag een aantal voorbeelden van een selectie uit meerdere thema’s: 

  • Salade van groene groenten met chorizo en kruidendressing 
  • Gambaspiesjes piquante 
  • Rundervleesstoofpotje met abdijbier 
  • Groenten lasagne
  • Pomodori met basilicumcrème soep 
  • Stoofpotje van schelpdieren 
  • Tiramisu met rood fruit 
  • Hemelse modder met drie soorten chocolademousse 

Bekijk de menukaart om alle gerechten te ontdekken en zoals de Franse zeggen: Bon appétit!  

Welke buffetten zijn er? 

Meneerdekok biedt verschillende soorten buffetten aan voor elke gelegenheid, zowel voor particuliere feesten en partijen als zakelijke bijeenkomsten. Van kleine evenementen voor een klein gezelschap tot grootschalige festivals en bedrijfsfeesten. Het is de ideale manier om uw gasten hartelijk te ontvangen en een blijvende indruk achter te laten. Wij leveren onze buffetten in Den Haag en omgeving!

Wij denken graag met u mee  en kunnen zo een prachtige samenstelling van hapjes, gerechten en buffet opties neerzetten. Mocht u geen inspiratie hebben, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Wij zijn stapelgek op heerlijke gerechten en hebben veel tijd en aandacht geïnvesteerd in onze zelf bedachte gerechten. Hierdoor weten we precies welk gerecht en welke smaak het beste past bij uw evenement. 

Thema buffetten 

De smakelijke buffetten worden geserveerd in verschillende thema’s en elk thema bestaat uit verschillende items. Van Hollands tot Mediterraan, van Spaans (tapas) tot Marokkaans. Meneerdekok is thuis in elke keuken en zorgt ook voor de bediening, aankleding en alle benodigde keukenmaterialen. Hierdoor kunnen we het buffet afstemmen met het thema van het evenement en bijdragen aan een extra beleving.

Naast het afstemmen van de aankleding is het zelfs mogelijk om bepaalde kleuren in de gerechten of garnering te verwerken, zodat alles prachtig één geheel is. Hierdoor maken we iedere bruiloft, festival, evenement, verjaardag in de omgeving Den Haag tot een groot succes! 

Extra service Meneerdekok 

We leveren graag een catering op maat en kunnen desgewenst ook andere aspecten van de bijeenkomst verzorgen. Denk hierbij aan bedieningsservice, entertainment,  borden, bestek en glaswerk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen u graag verder.  Wilt u buiten Den Haag gebruik maken van onze service? We denken graag met u mee.

Meer weten over een buffet op locatie van Meneerdekok?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten