Catering in Den Haag en omgeving! Ook voor de lunch!

Uw catering in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving
Vraag aan die 'hap'

Catering in Den Haag van Meneerdekok

Meneerdekok verzorgt met plezier catering in Den Haag en omgevingbij u in het bedrijf of aan huis. Dat doen we vanuit een passie voor smakelijke gerechten en gezellige momenten. Bij ons gaat dat net een stukje verder dan alleen voedsel klaar maken en drankjes inschenken. Het gaat om puur genieten, met elkaar en van de gerechten. Dit creëren we door de combinatie van bijzondere smaken en een stukje beleving.

Warmte en persoonlijke service tillen onze dienstverlening naar een hoger niveau en zorgen ervoor dat iedere catering bijzondere herinneringen achterlaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een catering in Den Haag? Lees dan gauw door! 

Catering op maat, volledig naar wens 

U kunt bij ons aangeven hoe u uw catering graag vorm wilt geven. We passen ons daar als cateraar Den Haag graag op aan. Zo verzorgen we ontzettend veel verschillende soorten caterings. Wat dacht u bijvoorbeeld van een BBQ-catering, bedrijfscatering, evenementencatering, buffetten en walking dinners, brunch, hapjes of zelfs een kok aan huis! Zo is er voor iedere cateringwens een juiste oplossing. Is die er niet? Dan zorgen we dat die er komt!

Bedrijfscatering in Den Haag 

Van broodjes tot aan een uitgebreide lunch en van hapjes voor bij de borrel tot aan een BBQ op locatie voor uw bedrijfsfeest, als cateraar Den Haag begrijpen we dat de cateringwensen voor ieder bedrijf anders zijn. Met nette, vriendelijke service en uw catering op maat wordt onze bedrijfscatering in Den Haag altijd een succes.  

Evenementencatering 

Organiseert u een evenement? Bijvoorbeeld de opening van een nieuwe locatie of een reünie? Dan zijn smakelijke hapjes en gerechten natuurlijk op hun plaats. Wij verzorgen dit als cateraar Den Haag maar al te graag voor u en laten de gerechtjes graag aansluiten op het thema van uw evenement!  

Kok aan huis  

Het ligt net iets verder van catering in Den Haag af, maar toch ook weer heel erg dichtbij: onze kok aan huis service! Wanneer u bijvoorbeeld thuis een aantal gasten over de vloer krijgt is het leuker om de hele avond samen te genieten, in plaats van zelf telkens in de keuken te staan. Met onze kok aan huis hoeft u zelf niets meer te doen en kunt u genieten van een heerlijk diner.  

Cateringbedrijf Meneerdekok

levert cateringdiensten aan zowel bedrijven als particulieren.
Wij zijn zeer sterk in het leveren van diverse soorten catering op locatie. Of het nu bedrijfscatering, catering voor een bruiloft of catering aan huis betreft. Bij Meneerdekok bent u op het beste adres. 

ONZE KERNWAARDEN

KWALITEIT Logo-Meneerdekok-small GASTVRIJHEID Logo-Meneerdekok-small FLEXIBILITEIT

Het gaat er niet altijd om wat we doen. Soms is de manier waarop we dingen doen belangrijker. Bij Meneerdekok proberen dan ook altijd vanuit onze kernwaarden te denken en werken. Ten eerste kwaliteit: uw maaltijd wordt bereidt met verse producten en vlees van de hoogste kwaliteit, dat proeft u immers terug in de gerechten. Daarna gastvrijheid: onze service gaat om meer dan alleen het eten en dat stralen we graag naar u uit. Tot slot flexibiliteit: we passen ons graag aan veranderende wensen, omstandigheden en vragen aan. Dat doen we met plezier!

BBQ op locatie?

Workshops op locatie

Bedrijfscatering

Volledig ontzorgd

Wij kunnen u volledig ontzorgen met betrekking tot eten, drinken en resterende catering in Den Haag voor lunch, diner, (bedrijfs)feest of een andere aanleidingDesgewenst verzorgen we ook extra’s zoals bijvoorbeeld het bestek en de borden, om er een aantal te noemen. Zo hoeft u zelf minder te organiseren en kunt u samen met uw gasten genieten van de heerlijke gerechtjes. Dat is de volledige, ontzorgende service waar Meneerdekok bekend om staat!

Cateraar in Den Haag nodig? Meneerdekok staat voor u klaar! 

Bent u op zoek naar een cateraar Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We creëren graag een catering op maat voor u zodat u precies naar wens kunt genieten van gezelligheid en mooie gerechten. Indien u nog vragen heeft kunt u die uiteraard ook aan ons stellen, deze beantwoorden wij met plezier.

Catering op maat, volledig naar wens 

U kunt bij ons aangeven hoe u uw catering graag vorm wilt geven. We passen ons daar als cateraar Den Haag graag op aan. Zo verzorgen we ontzettend veel verschillende soorten caterings. Wat dacht u bijvoorbeeld van een BBQ-catering, bedrijfscatering, evenementencatering, buffetten en walking dinners, brunch, hapjes of zelfs een kok aan huis! Zo is er voor iedere cateringwens een juiste oplossing. Is die er niet? Dan zorgen we dat die er komt!

Ervaringen van anderen met Meneerdekok – catering op locatie

Jessica Nell,

content- en event coördinator 3M over bedrijfscatering van Meneerdekok:

“Voor 3M voert Meneerdekok – catering en kookworkshops al enkele jaren de catering voor onze klantenevents uit. Telkens weer met een zeer klantgerichte service en met vers eten van goede kwaliteit. De levering gebeurt altijd conform briefing en op tijd. Buiten het verzorgen van heerlijk eten is ook gastvrijheid en oog voor de behoeften van de klanten tijdens events kenmerkend voor het personeel van dit cateringbedrijf. Deze cateraar is prettig om mee samen te werken, begrijpt de behoeften voor het invullen van een evenement, denkt proactief mee en voert de werkzaamheden in samenwerking met de opdrachtgever op een fijne manier uit.”

3m-meneerdekok

Ingrid de Groot,

marketeer bij Omniversum over bedrijfscatering van Meneerdekok:

“Met Meneerdekok – catering en kookworkshops hebben wij al sinds lange tijd een fijne samenwerking. De medewerkers van het cateringbedrijf hebben een flexibele en open houding en ze denken met ons mee. Het is altijd opvallend goed georganiseerd, met veel oog voor detail.”

omniversum-logo

Gaby van der Werf,      

bedrijfsleider Scheltema Leiden over bedrijfscatering van Meneerdekok:

“Voor Scheltema Leiden is Meneerdekok – catering en kookworkshops al jaren een vaste partner betreft de culinaire invulling van onze bedrijfscatering. Wij maken vaak gebruik van de diverse diensten op het gebied van catering, zoals buffet catering voor de lunch en barbecue catering. Ook voor drie- tot viergangen diners of walking dinners schakelen we dit cateringbedrijf uit Rijswijk in. Onze ervaring met dit cateringbedrijf uit Rijswijk is dan ook zeer positief te noemen. Het is een professionele organisatie die kwaliteit heel belangrijk vindt.

Om een aantal punten te noemen: de communicatie verloopt vlot en vakkundig, voor ieder catering evenement is men ruim op tijd aanwezig, de capaciteit is er om in te spelen op onverwachte omstandigheden, het personeel ziet er verzorgd uit en is bijzonder vriendelijk en de gebruikte ruimtes blijven schoon en netjes achter. We bevelen dit cateringbedrijf dan ook van harte aan bij bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een cateraar die het cateren op een eigentijdse wijze invult.”

scheltema_logo_2016_meneer-de-kok

Mevrouw de Jong,

Administratiekantoor Mans over bedrijfscatering van Meneerdekok:

“Wij hebben de afgelopen jaren Meneerdekok – catering en kookworkshops meerdere malen ingeschakeld voor bedrijfscatering. Bijvoorbeeld bij de opening van ons bedrijf na de verhuizing. Alle keren was de catering uitstekend verzorgd. Er werden creatieve en bijzondere hapjes geserveerd, daarbij rekening houdend met de diversiteit van onze klanten (zowel Nederlandse als buitenlandse gasten). De keuze van drankjes was ook prima; ze pasten uitstekend bij de hapjes. De hoeveelheid was voldoende en gelukkig niet teveel en de gerechten werden ook vakkundig uitgeserveerd. De medewerkers van deze cateraar zijn vriendelijk en hartelijk. Dit cateringbedrijf is zeer kundig en speelt goed in op de vraag van de klant.”

administratiekantoormans

Marga Purvis-Wagemaker, algemeen directeur

OOM Verzekeringen over bedrijfscatering van Meneerdekok:

“Sinds 2012 is Meneerdekok – catering en kookworkshops onze vaste cateraar bij activiteiten en evenementen met onze medewerkers en gasten. Het cateringbedrijf verzorgt werkelijk alles, van ontbijt tot taarten, van lunches en diners. Wat zo ontzettend prettig is, is dat dit cateringbedrijf uit Rijswijk snel schakelt en heel klantvriendelijk is. Alle medewerkers van Meneerdekok stralen dit ook uit. Ieder weet het ‘ouderwetse’ de-klant-is-koning-gevoel te geven. Daarnaast is het eten altijd heerlijk, verrassend en vernieuwend. Wij gaan graag nog jaren door met deze cateraar!” 

logo_oom

Jan en Dorine

over catering aan huis van Meneerdekok:

“Wij hebben afgelopen vrijdag een fantastische avond gehad, mede dankzij de grandioze inzet van Meneerdekok – catering en kookworkshops. De hapjes, drankjes en soepjes waren heerlijk en we hebben hier ook goede feedback over gehad van onze gasten. Heel veel dank!”

Louis en Rosa

over catering op locatie van Meneerdekok:

“Hartelijk dank voor de geweldige ontvangst van onze gasten. Niets dan lof van iedereen over het heerlijke eten, de totale presentatie én de charmante bediening. Mede door de bijdrage van Meneerdekok – catering en kookworkshops werd onze reünie een geweldig succes en een feest om op terug te kijken. Tot een volgende keer!”

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten