Hapjes- en Tapas catering

Hapjes- en Tapas catering regel je bij Meneerdekok. Meneerdekok verzorgt met liefde de catering van hapjes en tapas voor u, maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment…

Hapjes catering

Tijdens uw borrel wilt u wellicht ook iets lekkers eten. Meneerdekok levert heerlijke hapjes en biedt een grote diversiteit aan verschillende soorten fingerfood, amuses en borrel- en bittergarnituur. Dit kunnen simpele en toegankelijke hapjes zijn zoals zoutjes, nootjes, olijven en een brood- en/of kaasplankje. Maar natuurlijk levert Meneerdekok ook vele diverse luxe hapjes, zoals een wrap met serranoham, een mousse van zalm of forel, een carpacciololly of Vitello Tonnato. U kunt zelf uw hapjesschaal samenstellen waarbij u een zeer brede keuze heeft. Uiteraard houdt Meneerdekok rekening met specifieke eet- of dieetwensen. Ook is het leveren van dranken en het daarbij horende glaswerk mogelijk.

Meneerdekok verzorgt met liefde de catering van hapjes voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw catering en hapjes van begin tot eind.

Meer weten over hapjes catering, fingerfood en amuses van Meneerdekok?

Tapas catering

De tapas van Meneerdekok zijn vers, smaakvol en traditioneel. De heerlijke hapjes zijn een combinatie van koude en warme gerechten. Bijvoorbeeld een linzensalade met paprika en een antipasti schotel van diverse vleessoorten, kaassoorten, olijven en groenten. Warme gerechten zijn bijvoorbeeld mosselschoteltjes met gamba en een risotto met Parmezaanse kaas. De tapas worden geserveerd met verschillende soorten brood met eigengemaakte pesto en aioli. Meneerdekok levert de catering van tapas als buffet met borden, bestek, aankleding en glaswerk indien nodig. Maar de hapjes kunnen ook netjes op schalen worden geleverd. Deze worden na afloop weer opgehaald. Laat u inspireren door het aanbod.

 

Meneerdekok verzorgt met liefde de tapas catering maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw tapas catering van begin tot eind.

 

Meer weten over tapas catering, hapjes catering en fingerfood van Meneerdekok?

Kortom: de hapjes- en tapas catering regelt u bij Meneerdekok

 

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering en
catering op locatie van Meneerdekok?

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten