Kerstdiner

In de maand december hebben we verschillende feestelijke momenten, waarvan de kerstdagen altijd bijzondere herinneringen opleveren.¬† Samen met uw familie, vrienden en/of collega‚Äôs mag u genieten van een heerlijk kerstdiner en warme gezelligheid aan tafel. Wij bij Meneerdekok passen ons graag aan uw wensen en verwachtingen. Zo leveren we een¬†kleinschalig¬†kerstdiner aan huis, bereiden we een heerlijk kerstdiner voor grote groepen voor en kunt u kiezen uit allerlei kerstbuffet mogelijkheden. Hierbij houden we uiteraard rekening met allergie√ęn en dieetvoorkeuren.

Ambachtelijke gerechten

Met onze bijzondere service kunnen we zelfs afstemmen uit welke keuken streken de gerechten voortkomen, zodat de smaak altijd afgestemd is op uw wensen. Natuurlijk kunnen we ook verrassen met onze ambachtelijke gerechten die we zelf ontzettend goed vinden. Hieronder hebben we enkele mogelijkheden weergegeven, zodat u een idee krijgt van de smaken en gerechten die we voor u kunnen bereiden bij een kerstdiner.

Let op: Met de feestdagen zijn wij zelf gesloten (25, 26 en 31 december)

Ons kerstmenu

We bieden verschillende soorten kerst buffetten aan voor onze gasten. Omdat iedereen een andere smaak heeft of uit een andere cultuur komt willen we graag zoveel als mogelijk smaken aanbieden. Bekijk hier ons kerstdiner.

Voorgerecht :
Gerookte poon ceviche  met ponzu
OF
Tarte de tomate met een krokantje van Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht:
Hertensukade met biersaus, zuurkool, geroosterde rode bietjes en polentamandje
OF
Paddenstoelenlasagne met pompoencrème

Dessert:
Chocolade-truffeltaartje met vanillesaus

Koffie/thee:
Met diverse lekkernijen 

We stemmen graag de mogelijkheden met uw wensen af en kunnen het kerstbuffet volledig op maat maken. Heeft u een voorkeur voor een specifieke keuken? Meneerdekok bereidt graag allerlei heerlijke gerechten voor en zo bieden we zelfs een kerstdiner op locatie aan met gerechten die niet op de kaart staan. Daarom kunt u heel eenvoudig contact met ons opnemen!

Onze feestelijke mogelijkheden

Een kerstdiner voor grote groepen vraagt veel voorbereiding. Meneerdekok neemt dit graag uit handen. Denk hierbij aan de aankleding, ontvangst, garderobe, het glaswerk & servies, bediening, verwarming en zelfs entertainment. We vinden het belangrijk dat u zakelijk kerstdiner een succes wordt en gaan daarom graag een stapje verder. Dit komt voort uit een stukje flexibiliteit en kwaliteitsservice wat voor ons prioriteit heeft.

Kerstdiner op maat?

Als u voor de feestmaand een kerst catering op maat wilt, neem dan graag contact met ons op. We bespreken al uw wensen en lopen samen door de mogelijkheden die we bieden. Ook voor uw kerstlunch en receptie bent u bij ons aan het juiste adres. We wensen u alvast een fijne kerst en zorgen ervoor dat we heerlijke gerechten voor uw kerstdiner gaan bereiden.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten