Informatie over Meneerdekok de cateraar in Zuid Holland

“Voor ons bedrijf 3M voert Meneerdekok al enkele jaren de catering tijdens de klanten-events uit. Telkens weer met een zeer klantgerichte service en met vers eten van goede kwaliteit! De levering gebeurt altijd conform briefing en op tijd.”

De drive van Meneerdekok

Het begon met een droom in 2005 en koken vanuit huis. Al snel groeide Meneerdekok door tot een volwaardig cateringbedrijf met een eigen professionele kookstudio in Rijswijk. Hart, ziel en hoofd achter Meneerdekok is Karima Lacourt, een ambitieuze en gedreven vrouw die niet alleen van koken en lekker eten houdt, maar ook een passie heeft voor het gastvrouwschap. Karima begrijpt als geen ander wat een cateringbedrijf tot een succes maakt. Haar proactieve houding en mentaliteit van aanpakken en doorzetten weet zij goed over te brengen op de teamleden van het cateringbedrijf met als resultaat: catering van hoge kwaliteit waarbij gastvrijheid, flexibiliteit en een stapje extra doen voorop staan.

Karima: “Als cateraar kun je een feest of evenement maken of breken. Doordat wij ons werk goed doen, komt de gastvrouw of gastheer goed voor de dag. Het eten moet uitstekend zijn en de bediening nog beter. En het gaat om dat oog voor detail. Een bloemetje neerzetten, de jas aanpakken, ontvangen cadeautjes aannemen, een praatje of grapje maken, onthouden wat de mensen drinken. Het gaat bij onze catering juist om dat kleine beetje extra.”

Plan jij de bedrijfscatering op de zaak?

Meer weten over de catering mogelijkheden van Meneerdekok?

Bekijk Meneerdekok in actie 

Informatie over kookworkshops en catering van Meneerdekok

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten