Catering aan huis

Catering aan huis

Meneerdekok in Rijswijk verzorgt al jaren catering aan huis in Den Haag, Delft en elders in Zuid-Holland. Wij doen niets liever dan bij u langskomen om uw smaakpapillen de mooiste dag van het jaar te bezorgen. Dat doen we bijvoorbeeld vanuit onze catering aan huis, die we op allerlei verschillende manieren kunnen vormgeven. Naast onze culinaire verrassingen kunt u namelijk ook gebruik maken van onze extra service, waarbij we zoveel mogelijk werk uit uw handen nemen wanneer het gaat om de organisatie van een succesvolle en gezellige bijeenkomst. We vertellen u graag hoe we dit doen, dus lees vooral verder.

De voordelen van een catering aan huis

Wanneer u kiest voor een catering aan huis geniet u van een scala aan voordelen. Dat begint uiteraard met het feit dat u zelf niets hoeft te doen voor de lekkere gerechten die op tafel verschijnen. Enkele van de andere voordelen zijn:

  • De afwas wordt voor u gedaan;
  • Complete ontzorging – geen zorgen;
  • U hoeft geen boodschappen te doen;
  • Allergie en dieetwensen vormen geen probleem.

De lekkerste gerechten voor iedere gelegenheid

Met iedere gelegenheid bedoelen we ook echt iedere gelegenheid hieronder hebben we een aantal van de mogelijkheden weergegeven. Er zijn er daarnaast nog veel meer, dus vraag het vooral na wanneer uw idee voor catering hier niet tussen staat.

Kerstdiner

December, de feestmaand, komt er weer aan het is dan weer tijd voor ouderwets gezelligheid. Bent u van plan om eens flink uit te pakken? Dan is het organiseren van een kerstdiner voor vrienden en/of familie een uitstekend idee. Wist u dat we ook gewoon bij u thuis komen? Wij vertellen u er graag meer over.

 

Kok aan huis

keuken. Er worden dan gerechten bereidt voor uw gezelschap waar iedereen zijn of haar vingers bij af zal likken. U verzekert uzelf van een heerlijk culinair diner bij u thuis met onze professionele koks. Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? Wij staan u graag te woord.

 

Gratis recepten van Meneerdekok Den Haag, Rijswijk, Leiden

Hapjes catering

Staat er een gezellig feestje op de planning? Dan hebben we een heerlijke oplossing. Bij ons kunt u simpelweg aangeven wat de voorkeuren zijn, dan nemen wij het creatieve proces desgewenst helemaal uit handen. Net als de bereiding en presentatie, natuurlijk! Ook daarom is onze hapjes catering een aanrader. Bekijk onze opties.

 

Tapas catering

Wilt u genieten van kleine happjes? Met tapas kunt u genieten van de traditionele Spaanse hapjes die perfect samengaan met een borrel, maar ook ideaal zijn als diner. Wanneer u op een ontspannen manier wilt samenkomen om te eten en bij te praten is tapas zeer geschikt. Ook daarom is tapas geschikt als catering bij u thuis.  

 

Buffetten

Staat er een gezellig feestje op de planning? Dan hebben we een heerlijke oplossing. Bij ons kunt u simpelweg aangeven wat de voorkeuren zijn, dan nemen wij het creatieve proces desgewenst helemaal uit handen. Net als de bereiding en presentatie, natuurlijk! Ook daarom is onze hapjes catering een aanrader. Bekijk onze opties.

Barbecue thuis

Tijdens de zomermaanden, maar ook tijdens de wintermaanden, is het erg gezellig om samen met uw vrienden of familie te genieten van een barbecue. Toch kan er veel werk gaan zitten in de organisatie daarvan. Laat ons dit voor u uit handen nemen, de barbecue klaarzetten en heerlijke vlees- en visgerechten bereiden. U kunt er dan met volle teugen van genieten.

 

Walking dinner

Tijdens het wandelend diner heeft u de mogelijkheid om met al uw vrienden of familie bij te kletsen. U heeft namelijk geen vaste plaats en kunt desgewenst wisselen wanneer u dat wilt. De gerechten zijn ook geschikt om staand van te genieten, waardoor er een gezellige en dynamische sfeer ontstaat. Lees snel meer!

 

Sitting dinner

Met ons zittend diner haalt u het restaurant naar u thuis. U kunt dan rekenen op dezelfde service die u bij een restaurant krijgt, inclusief een mooi bedekte tafel en nette opdiening. Bent u benieuwd wat we voor u in petto hebben? Bekijk onze opties voor een zittend diner bij u thuis en ga optimaal genieten.

 

We passen ons graag aan op basis van uw wensen

Onze catering aan huis is erop gericht om u op zoveel mogelijk verschillende manier te ontzorgen. Wij zijn van mening dat wanneer u ervoor kiest om eens flink uit te pakken en uw gasten te verwennen, u daar zelf ook met volle teugen van moet kunnen genieten. Daarom bieden wij, als veelzijdig cateringbedrijf, de mogelijkheid tot allerlei extra’s. Denk daarbij aan bijvoorbeeld bestek en servies, parasols of een welkomstdrankje. Wanneer u een van deze of een vergelijkbare optie wenst kunt u dit dan ook altijd bij ons aangeven, dan bespreken we samen met u hoe we dit volledig naar wens kunnen invullen.

Kies voor een cateringservice aan huis

Bent u op zoek naar een goede catering voor aan huis? Wellicht vindt u hier al meteen de inspiratie of hetgeen u in gedachten had. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën en wensen te bespreken. Meneerdekok levert niet alleen de gerechten voor een smakelijke en gezellige catering aan huis. We bieden een totaaloplossing aan. Zo wordt u door één leverancier volledig ontzorgt. Laat een offerte op maat opmaken voor uw catering aan huis.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten