Catering aan huis

Catering aan huis

Meneerdekok in Rijswijk verzorgt catering aan huis in Den Haag, Delft en elders in Zuid-Holland. Naast onze culinaire verrassingen kunt u ook gebruik maken van onze extra service, waarbij we zoveel mogelijk werk uit uw handen nemen wanneer het gaat om de organisatie van een succesvolle en gezellige bijeenkomst. We vertellen u graag hoe we dit doen, dus lees vooral verder.

De voordelen van een catering aan huis

Wanneer u kiest voor een catering aan huis geniet u van een scala aan voordelen. Dat begint uiteraard met het feit dat u zelf niets hoeft te doen voor de lekkere gerechten die op tafel verschijnen. Enkele van de andere voordelen zijn:

De afwas wordt voor u gedaan;
Compleet ontzorgd – geen zorgen;
U hoeft geen boodschappen te doen;
Allergie en dieetwensen vormen geen probleem.

De lekkerste gerechten voor iedere gelegenheid

Met iedere gelegenheid bedoelen we ook echt iedere gelegenheid hieronder hebben we een aantal van de mogelijkheden weergegeven. Er zijn er daarnaast nog veel meer, dus vraag het vooral na wanneer uw idee voor catering hier niet tussen staat.

Kerstdiner

December, de feestmaand, komt er weer aan het is dan weer tijd voor ouderwets gezelligheid. Bent u van plan om eens flink uit te pakken? Wist u dat we ook gewoon bij u thuis komen? Wij vertellen u er graag meer over.

Kok aan huis

 U verzekert uzelf van een heerlijk culinair diner bij u thuis met onze professionele koks. Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? Wij staan u graag te woord.

Gratis recepten van Meneerdekok Den Haag, Rijswijk, Leiden

Hapjes catering

Staat er een gezellig feestje op de planning?  Bij ons kunt u simpelweg aangeven wat de voorkeuren zijn, dan nemen wij het creatieve proces desgewenst helemaal uit handen. Net als de bereiding en presentatie, natuurlijk!  Bekijk onze opties.

 

Tapas catering

Wilt u genieten van kleine hapjes? Met tapas kunt u genieten van de hapjes die perfect samengaan met een borrel. Wanneer u op een ontspannen manier wilt samenkomen om te eten en bij te praten is tapas zeer geschikt. 

 

Buffetten

Staat er een gezellig feestje op de planning? Bij ons kunt u simpelweg aangeven wat de voorkeuren zijn, dan nemen wij het creatieve proces desgewenst helemaal uit handen. Net als de bereiding en presentatie, natuurlijk! Bekijk onze opties.

Barbecue thuis

Tijdens de zomermaanden, maar ook tijdens de wintermaanden, is het erg gezellig om samen met uw vrienden of familie te genieten van een barbecue. Toch kan er veel werk gaan zitten in de organisatie daarvan. Laat ons dit voor u uit handen nemen, de barbecue klaarzetten en heerlijke vlees- en visgerechten bereiden. U kunt er dan met volle teugen van genieten.

Walking dinner

Tijdens het wandelend dinner heeft u de mogelijkheid om met al uw vrienden of familie bij te kletsen. U heeft namelijk geen vaste plaats en kunt desgewenst wisselen wanneer u dat wilt. De gerechten zijn ook geschikt om staand van te genieten, waardoor er een gezellige en dynamische sfeer ontstaat. Lees snel meer!

 

Sitting dinner

Met ons sitting dinner haalt u het restaurant naar u thuis. U kunt dan rekenen op dezelfde service die u bij een restaurant krijgt, inclusief een mooi gedekte tafel en nette opdiening. Bekijk onze opties voor een sitting dinner bij u thuis en geniet optimaal.

 

Kies voor een cateringservice aan huis

Bent u op zoek naar goede catering aan huis? Onze catering aan huis is erop gericht om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij zijn van mening dat wanneer u ervoor kiest om eens flink uit te pakken,  u daar zelf ook met volle teugen van moet kunnen genieten. Daarom bieden wij, als veelzijdig cateringbedrijf, de mogelijkheid tot allerlei extra’s. Denk daarbij aan bijvoorbeeld bestek en servies, parasols of een welkomstdrankje. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën en wensen te bespreken. Laat een offerte op maat opmaken voor uw catering aan huis.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten