Bedrijfscatering op locatie. Voor een BBQ of een bedrijfsfeestje?

“Met Meneerdekok – hebben wij al sinds lange tijd een fijne samenwerking. De medewerkers van het cateringbedrijf hebben een flexibele en open houding en ze denken met ons mee. Het is altijd opvallend goed georganiseerd, met veel oog voor detail.”

Catering bedrijfsfeest

Wanneer u een bedrijfsfeest geeft omdat u iets te vieren heeft, wilt u zelf ook graag genieten. Laat u volledig ontzorgen met de catering van Meneerdekok, zodat u alle tijd en aandacht heeft voor uw gasten. U kunt kiezen voor tapasgerechten of een mix van luxe warme en koude hapjes, afgewisseld met een borrelgarnituur. Een Italiaans, Frans of Marokkaans buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Of denk aan een heerlijke Hollandse stamppot of een barbecue in de tuin of op het dakterras. U kunt Meneerdekok ook inhuren om een walking dinner voor u te faciliteren. U geniet dan samen met uw gasten van een simpel of juist uitgebreid diner met meerdere gangen, geserveerd op locatie.

Meneerdekok verzorgt met liefde de volledige catering tijdens uw bedrijfsfeest maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt de catering tijdens uw feestdag van begin tot eind.

 

Meer weten over de bedrijfscatering van Meneerdekok?

Catering bedrijven

Volledige ontzorging en dus een catering van begin tot eind faciliteren: daarin is Meneerdekok ontzettend goed. Dat betekent dat u ook voor bedrijfscatering hier aan het juiste adres bent. Het maakt niet uit of u een groot of klein bedrijf heeft want elk bedrijf krijgt dezelfde gastvrije service, unieke aanpak en verse gerechten die in eigen keuken worden bereid. Meneerdekok verzorgt voor u de gehele bedrijfscatering of een deel ervan. Geeft u een borrel en wilt u daarbij hapjes en drankjes geregeld hebben? Of organiseert u een zakelijke lunch? Wilt u een kok of barbecue op locatie of zoekt u incidenteel of juist een vaste cateraar? Wat u ook wenst qua bedrijfscatering, Meneerdekok regelt het voor u.

 

Meneerdekok verzorgt met liefde de volledige of gedeeltelijke bedrijfscatering maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw bedrijfscatering van begin tot eind.

 

Meer weten over de catering van Meneerdekok bij bedrijfsfeesten en evenementen?

Kok op locatie

Haal het restaurant naar u toe en geniet van culinaire verwennerij met een kok op locatie van Meneerdekok. Een privékok is ware luxe en puur gemak. U verzekert uzelf van een heerlijk culinair diner op locatie want de professionele koks weten hoe ze uw gasten en u een onvergetelijk diner moeten bezorgen. Met verrassende gerechten, geserveerd met bijpassende wijnen en bieren. Door de mooie combinaties van gerechten en het oog voor detail wordt uw diner een unieke ervaring die nog jaren bijblijft. Meneerdekok stelt in overleg met u het menu samen, doet de boodschappen, treft alle voorbereidingen, kookt, serveert en: laat de keuken weer netjes en schoon achter. Smakelijk eten!

 

Meneerdekok verzorgt met liefde uw diner met een kok op locatie maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw diner op locatie van begin tot eind.

 

Meer weten over een kok op locatie van Meneerdekok?

Barbecue op locatie

Een barbecue geven voor uw team of zakelijke relaties is gezellig maar er komt heel wat bij kijken. Geen zin in al dat gedoe? Huur dan Meneerdekok in om een barbecue op locatie te organiseren, dan heeft u nergens omkijken naar. Niet alleen de barbecue zelf en het daarbij horende vlees of vis worden geregeld, ook verse salades, brood, de ingelegde groente (huisgemaakt) en een dessert zoals gegrilde ananas of watermeloen worden geserveerd. Meneerdekok doet voor u de inkopen en neemt alle benodigdheden mee zoals barbecue, servies, bestek, tafels en stoelen. U kunt dus zelf volop genieten en ontspannen met collega’s of zakenpartners tijdens de barbecue op locatie. En na afloop is de afwas gedaan!

 

Meneerdekok verzorgt met liefde een barbecue aan op locatie maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt een barbecue op locatie van begin tot eind.

 

Meer weten over een barbecue op locatie van Meneerdekok?

Hapjes catering

U geeft een zakelijke borrel of bedrijfsfeest en u wilt daarbij ook iets lekkers eten. Meneerdekok biedt een grote diversiteit aan verschillende soorten hapjes, fingerfood, amuses en borrel- en bittergarnituur. Dit kunnen simpele en toegankelijke hapjes zijn zoals zoutjes, nootjes, olijven en een brood- en/of kaasplankje. Maar natuurlijk zijn er ook vele diverse luxe hapjes, zoals een wrap met serranoham, een mousse van zalm of forel, een carpacciololly of Vitello Tonnato. U kunt zelf uw hapjesschaal samenstellen waarbij u een zeer brede keuze heeft. Uiteraard houdt Meneerdekok rekening met specifieke eet- of dieetwensen. Ook is het leveren van dranken en het daarbij horende glaswerk mogelijk.

 

Meneerdekok verzorgt met liefde de catering van hapjes voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw catering en hapjes van begin tot eind.

 

Meer weten over hapjes catering, fingerfood en amuses van Meneerdekok?

Tapas catering

De tapas van Meneerdekok zijn vers, smaakvol en traditioneel. De heerlijke hapjes zijn een combinatie van koude en warme gerechten. Bijvoorbeeld een linzensalade met paprika en een antipasti schotel van diverse vleessoorten, kaassoorten, olijven en groenten. Warme gerechten zijn bijvoorbeeld mosselschoteltjes met gamba en een risotto met Parmezaanse kaas. De tapas worden geserveerd met verschillende soorten brood met eigengemaakte pesto en aioli. Meneerdekok levert de catering van tapas als buffet met borden, bestek, aankleding en glaswerk indien nodig. Maar de hapjes kunnen ook netjes op schalen worden geleverd. Deze worden na afloop weer opgehaald. Laat u inspireren door het aanbod.

 

Meneerdekok verzorgt met liefde de tapas catering maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw tapas catering van begin tot eind.

 

Meer weten over tapas catering, hapjes catering en fingerfood van Meneerdekok?

Buffetten

Meneerdekok biedt verschillende soorten buffetten aan voor elke gelegenheid, zowel voor particuliere feesten en partijen als zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Een buffet is geschikt voor bijvoorbeeld een klein gezelschap tijdens een informeel diner thuis maar ook voor een groot personeelsfeest of als warme lunch. De smakelijke buffetten worden geserveerd in verschillende thema’s en elk thema bestaat uit verschillende items. Van Hollands tot Mediterraans, van Spaans (tapas) tot Marokkaans. Meneerdekok is thuis in elke keuken en zorgt ook voor de bediening, aankleding en alle benodigde keukenmaterialen. Indien nodig worden ook borden, bestek en glaswerk geregeld. Bon appétit!

Meneerdekok verzorgt met liefde een op maat gemaakt buffet voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelen de catering en het buffet van begin tot eind.

 

Meer weten over de catering van buffetten van Meneerdekok?

Broodjes

Wilt u een ontbijt of lunch organiseren? Bekijk dan het ruime assortiment van luxe belegde broodjes van Meneerdekok. Losse broodjes worden geleverd vanaf dertig stuks en zijn voorzien van diverse soorten beleg zoals vleeswaren, brie en jonge en oude kaas. Ook zijn er hartige broodjes zoals een saucijzen- en worstenbroodje verkrijgbaar. Wilt u uw ontbijt of lunch uitbreiden? Dan kan dit met bijvoorbeeld handfruit, mueslirepen, biologisch brood, sandwiches, wraps en boerenboterhammen. Daarnaast behoren soepen tevens tot de mogelijkheden, zoals een Franse uiensoep of een broccoli crème. Het ontbijt of de lunch valt daarnaast aan te vullen met verse salades zoals een pasta-, fruitsalade of zalmsalade.

Meneerdekok verzorgt met liefde een simpel ontbijt of uitgebreide lunch voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw catering van begin tot eind.

 

Meer weten over de broodjes en ontbijt- en lunchtafels van Meneerdekok?

Kerstdiner catering

Een kerstdiner is voor velen van ons een speciale gelegenheid. Een uitgelezen moment om te ontspannen en te genieten met familie, vrienden, zakenpartners of teamleden. Met de kerst verzorgt Meneerdekok graag een kerstbuffet voor u, bij u thuis of op kantoor. Een simpel of juist uitgebreid kerstdiner aan huis met meerdere gangen is tevens mogelijk, net zoals een kerstborrel op het werk. Zelf hoeft u helemaal niets te regelen qua inkopen, voorbereiding, bereiding en opruimen. Want de catering van Meneerdekok is ook met de kerst compleet verzorgd. Kies voor een kerstontbijt, kerstlunch of kerstdiner en stel zelf uw menu samen, dan levert Meneerdekok alles wat nodig is. Zelfs de kok en de bediening.

Meneerdekok verzorgt met liefde een kerstborrel, kerstbuffet of kerstdiner voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw catering met kerst van begin tot eind.

 

Meer weten over de catering van Meneerdekok tijdens kerst?

Sitting dinner

Geniet van een sitting dinner aan huis of op het werk met de catering van Meneerdekok. Pak een stoel en ga lekker zitten, want met een sitting dinner haalt u het restaurant naar uw huis of naar uw werk. Een avond volop culinair genieten met collega’s, vrienden, familie of zakenrelaties staat u te wachten. U kiest de lekkerste en mooiste gerechten en stelt zo zelf uw ideale drie- of viergangendinner samen. Meneerdekok denkt hierin natuurlijk graag met u mee. Naast het dinner an sich regelt Meneerdekok tevens de aankleding, bediening, tafels, stoelen en drankjes voor u als u dat wilt. U bepaalt zelf het thema of de gewenste sfeer en met eventuele dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden.

Meneerdekok verzorgt met liefde een sitting dinner voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw sitting dinner van begin tot eind.

Meer weten over de catering van een sitting dinner door Meneerdekok?

Walking dinner

De naam zegt het eigenlijk al: u geniet van een heerlijk dinner, maar u heeft geen vaste zitplaats. Bij een walking dinner serveert Meneerdekok verschillende kleine gerechtjes die gemakkelijk staand te eten zijn. Dit concept is met name geschikt voor informele dinners of evenementen waarbij u het leuk vindt wanneer de gasten niet aan een zitplaats gebonden zijn. U staat gezellig met collega’s of vrienden te praten en ondertussen worden er kleine gerechtjes geserveerd. Alle gerechten worden op kleine borden of in glazen geserveerd en kunnen worden gegeten met enkel een vork. Een walking dinner bestaat uit minimaal vier gerechten. U kunt het aanbod van gerechtjes zo uitgebreid en gevarieerd maken als u wilt.

Meneerdekok verzorgt met liefde een walking dinner voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw walking dinner van begin tot eind.

Meer weten over de catering van een walking dinner door Meneerdekok?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering en
catering op locatie van Meneerdekok?

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten