Bedrijfscatering Rotterdam

Catering voor bedrijven

De cateringservice van Meneerdekok is populair onder zowel bedrijven als particulieren. Wij verzorgen de lekkerste luxe broodjes, bedrijfslunches, catering op bedrijfsfeesten, buffetten en nog veel meer.

De bedrijfscatering van Meneerdekok uit Rijswijk is populair onder zowel bedrijven als particulieren in de omgeving van Rotterdam. Wij verzorgen de lekkerste luxe broodjes, bedrijfslunches, catering op bedrijfsfeesten, buffetten en nog veel meer. Wij proberen altijd een stapje verder te gaan dan u van ons verwacht. Lekker eten is bij ons meer dan alleen een smakelijk recept klaarmaken en service is meer dan hoffelijk zijn. Zo garanderen we succesvolle catering voor uw bedrijf waar u nog lang over na zult praten. We vertellen u dan ook graag meer over onze bedrijfscatering, die we uiteraard bij u op locatie of tijdens een event kunnen verzorgen.

Vormen van bedrijfscatering

Zoals zojuist werd aangegeven bieden we voor vrijwel iedere situatie een passende bedrijfscatering. Om u een goed idee te geven van de verschillende mogelijkheden hebben we er een aantal voor u op een rijtje gezet. We hopen dat u hier inspiratie uit kunt halen. Mocht uw beoogde catering hier niet tussen staan, laat dit dan vooral weten. We doen namelijk graag aanpassingen om u zo goed mogelijk te verzorgen.

Luxe belegde broodjes

Voor een ontbijt- of lunchbijeenkomst zijn broodjes vaak het eerste waar men aan denkt. Dat zou saai kunnen zijn, maar niet bij Meneerdekok! We beleggen de broodjes luxe en met verrassende ingrediënten zodat het een smakelijke maaltijd wordt. Of u nu op zoek bent naar broodjes voor de lunch of een vergadering, we helpen u graag.

 

Bedrijfslunch

Een bijzonder smakelijke lunch eten we niet zo vaak. Heeft uw bedrijf bijvoorbeeld een lange, zware of belangrijke dag voor de boeg? Met een uitgebreide bedrijfscatering voor de lunch zorgen wij er dan graag voor dat de motivatie hoog blijft en uw collega’s genoeg energie hebben om er weer tegenaan te gaan.  

 

Bedrijfsfeest

Naast al het harde werken is het ook belangrijk om zo nu en dan te ontspannen. Zo blijft de sfeer onder uw medewerkers gemoedelijk en voelen zij zich gewaardeerd. Hier is een bedrijfsfeest uitermate geschikt voor. Het is natuurlijk niet echt een feest zonder smakelijk eten en precies daar kunnen wij u goed bij helpen. 

 

Kok op locatie

Haal het restaurant naar u toe en geniet van culinaire verwennerij met een kok op locatie van Meneerdekok. Een privékok is ware luxe en puur gemak. U verzekert uzelf van een heerlijk culinair diner op locatie met onze professionele koks. Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? Lees hier meer over.

 

Gratis recepten van Meneerdekok Den Haag, Rijswijk, Leiden

Hapjes catering

Bij veel bedrijven is een wekelijkse of maandelijkse borrel vaste prik. De drankjes zijn daarbij vaak snel geregeld, maar voor de hapjes is het telkens weer tobben. Bij ons kunt u simpelweg aangeven wat de voorkeuren zijn, dan nemen wij het creatieve proces desgewenst helemaal uit handen. Net als de bereiding en presentatie, natuurlijk!

 

Tapas catering

Bij een bedrijfscatering bestaande uit tapas kunt u genieten van de traditionele Spaanse hapjes die perfect samengaan met een borrel, maar ook ideaal zijn als diner. Wanneer u op een ontspannen manier wilt samenkomen om te eten en bij te praten is tapas zeer geschikt.  

 

Buffetten

Een buffet van Meneerdekok kan op veel verschillende manieren worden ingestoken. Of u nu een klein gezelschap of een volledig kantoor van de gerechten wilt laten genieten, het is allemaal mogelijk. We verzorgen het graag voor uw bedrijf. Lees hier meer over.

 

Barbecue op locatie

Tijdens de warme zomermaanden is het erg gezellig om samen met uw collega’s te genieten van een barbecue. Toch kan er veel werk gaan zitten in de organisatie daarvan. Laat ons dit voor u uit handen nemen, de barbecue klaarzetten en heerlijke vlees- en visgerechten bereiden. U kunt er dan met volle teugen van genieten.

 

Walking dinner

Tijdens het wandelend diner heeft u de mogelijkheid om met al uw collega’s bij te kletsen. U heeft namelijk geen vaste plaats en kunt desgewenst wisselen wanneer u dat wilt. De gerechten zijn ook geschikt om staand van te genieten, waardoor er een gezellige en dynamische sfeer ontstaat.

 

Sitting dinner

Met ons zittend diner haalt u het restaurant naar het werk. U kunt dan rekenen op dezelfde service die u bij een restaurant krijgt, inclusief een mooi bedekte tafel en nette opdiening. Bent u benieuwd wat we voor u in petto hebben? Bekijk onze opties voor een zitten diner bij u thuis of op kantoor.

 

Verras uw gasten, klanten of collega’s 

In sommige gevallen is het fijn wanneer u met uw bedrijf of organisatie laat zien dat u graag goed voor uw contacten zorgt. Wanneer u bezoek krijgt, klanten langskomen of juist uw collega’s eens extra wilt verwennen is een bedrijfscatering daar uitstekend geschikt voor. Dit is een toegankelijke manier om iets bijzonders voor hen te betekenen. Wat uw wensen wat dat betreft ook zijn, Meneerdekok heeft er een passende bedrijfscatering voor! 

Flexibiliteit op de eerste plaats 

We vinden het belangrijk om altijd goed aan te sluiten bij de doelen die u voor de bijeenkomst heeft. Vanuit onze bedrijfscatering zetten we daarom flexibiliteit op de eerste plaats. Dat begint uiteraard met de dieetwensen en allergieën die de volledige aandacht krijgen waar dat nodig is. In de voorbereidingen nemen we tevens uw voorkeuren en wensen mee en bespreken we samen met u hoe we de bedrijfscatering het beste kunnen invullen.

Schakel ons in voor uw catering

Meneerdekok levert niet alleen de gerechten voor een smakelijke en gezellige bedrijfscatering. We kunnen desgewenst ook andere aspecten van de bijeenkomst ontzorgen. Zo wordt u vanuit één leverancier desgewenst volledig ontzorgt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u nog vragen over onze catering? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten