Bedrijfscatering Rotterdam

Catering voor bedrijven

De cateringservice van Meneerdekok is populair onder zowel bedrijven als particulieren. Wij verzorgen de lekkerste luxe broodjes, bedrijfslunches, bedrijfsfeesten, buffetten en nog veel meer.

De bedrijfscatering van Meneerdekok uit Rijswijk is populair onder zowel bedrijven als particulieren in de omgeving van Rotterdam. Wij proberen altijd een stapje verder te gaan dan u van ons verwacht. Lekker eten is bij ons meer dan alleen een smakelijk recept klaarmaken en service is meer dan hoffelijk zijn. We vertellen u dan ook graag meer over onze bedrijfscatering, die we  bij u op locatie of tijdens een event kunnen verzorgen.

Vormen van bedrijfscatering

Wij bieden voor vrijwel iedere situatie een passende bedrijfscatering. Om u een goed idee te geven van de verschillende mogelijkheden hebben we er een aantal voor u op een rijtje gezet. Mocht uw beoogde catering hier niet tussen staan, laat dit dan weten. We doen namelijk graag aanpassingen om u zo goed mogelijk te verzorgen.

Luxe belegde broodjes

Ons keukenteam bereidt dagelijks verse belegde broodjes in onze keuken. Wij zorgen dat de  broodjes bij u op locatie worden bezorgd op mooie representatieve schalen. (Of u nu op zoek bent naar broodjes voor de lunch of een vergadering, we helpen u graag)

 

Bedrijfslunch

Een gevarieerde en lekkere lunch op kantoor? Dat kan. Wij leveren de lunch geheel op maat en naar uw wensen. De lunch kan warm of koud worden geleverd. Salades, broodjes of lasagne, eigenlijk is alles mogelijk. Wij helpen u graag!

 

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest organiseren waar nog lang over nagepraat wordt? Met alle zorg organiseren wij een op maat gemaakt bedrijfsfeest die aan al uw wensen voldoet.
 

 

Kok op locatie

Haal het restaurant naar u toe en geniet van culinaire verwennerij met een kok op locatie van Meneerdekok. Een privékok is ware luxe en puur gemak. U verzekert uzelf van een heerlijk culinair diner op locatie met onze professionele koks. Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? Lees hier meer over

Gratis recepten van Meneerdekok Den Haag, Rijswijk, Leiden

Hapjes catering

Bent u op zoek naar lekkere hapjes voor bij de borrel? Bij ons kunt u simpelweg aangeven wat de voorkeuren zijn, dan nemen wij het creatieve proces helemaal uit handen. Net als de bereiding en presentatie, natuurlijk!

 

Tapas catering

 Wanneer u op een ontspannen manier wilt samenkomen om te eten en bij te praten is tapas zeer geschikt. Deze traditionele Spaanse hapjes gaan perfect samen met een borrel maar zijn ook ideaal als diner.

 

Buffetten

Staat er een gezellig feestje op de planning? Bij ons kunt u simpelweg aangeven wat de voorkeuren zijn, dan nemen wij het creatieve proces desgewenst helemaal uit handen. Net als de bereiding en presentatie, natuurlijk! Bekijk onze opties!

Barbecue op locatie

Wij bieden compleet verzorgde BBQ catering op maat en op locatie aan en bespreken graag uw wensen. Wij toveren uw locatie om tot een BBQ-feest met drankjes, buffet en aankleding. Het menu is uniek en veelzijdig. Wij bieden een BBQ in buffetstijl waarbij uw gasten zich kunnen verheerlijken aan diverse vlees- en vissoorten, salades en bijgerechten.  Ook bieden we een BBQ-menu in walking dinner stijl. Hierbij worden de de gerechten in kleine porties en meerdere gangen direct van de BBQ geserveerd.

Walking dinner

De naam walking dinner zegt het eigenlijk al: u geniet van een heerlijk diner, maar u heeft geen vaste zitplaats op uw locatie in bijvoorbeeld Leiden. Bij een walking dinner serveert Meneerdekok uit Rijswijk verschillende gerechtjes die gemakkelijk staand te eten zijn. Dit concept is met name geschikt voor informele diners of evenementen, waarbij u het leuk vindt wanneer de gasten niet aan een zitplaats gevonden zijn.

 

Sitting dinner

Met ons sitting dinner haalt u het restaurant naar het werk. U kunt dan rekenen op dezelfde service die u bij een restaurant krijgt, inclusief een mooi gedekte tafel en nette opdiening. Bekijk onze opties voor een sitting dinner bij u thuis of op kantoor en geniet optimaal
.

 

Verras uw gasten, klanten of collega’s 

Wanneer u bezoek krijgt, klanten langskomen of juist uw collega’s eens extra wilt verwennen is een bedrijfscatering daar uitstekend geschikt voor. Wat uw wensen ook zijn, Meneerdekok heeft er een passende bedrijfscatering voor! 

Flexibiliteit op de eerste plaats 

In de voorbereidingen nemen we tevens uw voorkeuren en wensen mee en bespreken we samen met u hoe we de bedrijfscatering het beste kunnen invullen. We vinden het belangrijk om altijd goed aan te sluiten bij de doelen die u voor de bijeenkomst heeft.

Schakel ons in voor uw catering

Meneerdekok levert niet alleen de gerechten voor een smakelijke en gezellige bedrijfscatering. We kunnen desgewenst ook andere aspecten van de bijeenkomst ontzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of heeft u nog vragen over onze catering? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten