Sitting Dinner

Sitting Dinner Den Haag & Rotterdam

Geniet van een sitting dinner aan huis of op het werk met de catering van Meneerdekok. Pak een stoel en ga lekker zitten, want met een sitting dinner haalt u het restaurant naar uw huis of naar uw werk. U kiest de lekkerste en mooiste gerechten en stelt zo zelf uw ideale drie- of viergangendiner samen. Meneerdekok denkt hierin natuurlijk graag met u mee.  

​Een sitting dinner in thema 

 We kunnen zowel de aankleding als de gerechten perfect afstemmen op een door u gewenst thema. Zo verwerken we bepaalde kleuren in de gerechten en garnering, of gaan we voor bijpassende smaken en geuren. Door alles in één thema te leveren, geeft u uw gasten een extra belevenis mee. 

Extra service van Meneerdekok 

Meneerdekok verzorgt ook de aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw sitting dinner van begin tot eind.

Gerechten op maat

 Tijdens de bereiding van de gerechten kunnen we rekening houden met specifieke (dieet)wensen en/of allergieën. Zo is er voor iedereen het perfecte gerecht. Bespreek met ons alle mogelijkheden. Uw sitting dinner regelen we graag in Rotterdam, Den Haag en omgeving. Neemt gerust contact op voor meer informatie.

Meer weten over een buffet op locatie van Meneerdekok?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten