Sitting Dinner

Sitting Dinner Den Haag & Rotterdam

Geniet van een sitting dinner aan huis of op het werk met de catering van Meneerdekok. Pak een stoel en ga lekker zitten, want met een sitting dinner haalt u het restaurant naar uw huis of naar uw werk. Een avond volop culinair genieten met collega’s, vrienden, familie of zakenrelaties staat u te wachten. U kiest de lekkerste en mooiste gerechten en stelt zo zelf uw ideale drie- of viergangendiner samen. Meneerdekok denkt hierin natuurlijk graag met u mee.  

Welke gerechten behoren tot een sitting dinner? 

Meneerdekok heeft een zeer uitgebreid assortiment aan gerechten, hapjes en dranken.

Het is mogelijk om zelf uw keuzes samen te stellen of dit uit handen te geven aan de smaakexperts van Meneerdekok. Om alvast een kleine impressie te geven worden hieronder verschillende smaakmakende gerechtjes genoemd: 

  • Tonijntartaar met avocado en mango
  • Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas en aceto balsamico
  • Lichtpittige zoete aardappelsoep met sinaasappelschuim
  • Langzaam gegaarde kalfsukade met rode portsaus
  • Gevulde Portobello met seizoensgroenten
  • Diamanthaas met truffelsaus
  • Tiramisu
  • Gekaramelliseerde appel met roomijs
  • Diverse soorten kazen met druiven, walnoten en vijgenbrood

​Een sitting dinner in thema 

Naast het diner an sich regelt Meneerdekok tevens de aankleding, bediening, tafels, stoelen en drankjes voor u als u dat wilt. U bepaalt zelf het thema of de gewenste sfeer en met eventuele dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden. We kunnen zowel de aankleding als de gerechten perfect afstemmen op een door u gewenst thema. Zo verwerken we bepaalde kleuren in de gerechten en garnering, of gaan we voor bijpassende smaken en geuren. Door alles in één thema te leveren, geeft u uw gasten een extra belevenis mee. Prachtig voor een mooie avond en een blijvende indruk.

Extra service van Meneerdekok 

Meneerdekok verzorgt met liefde een sitting dinner voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw sitting dinner van begin tot eind. We kunnen alle aspecten van een sitting dinner in omgeving Den Haag, Leiden en Rijswijk volledig verzorgen. Hierdoor geniet u zelf ook van de sitting dinner en kunt u alle aandacht schenken aan de gasten.  

Gerechten op maat

Een sitting dinner is meestal in een kleinschalige en gezellige setting. Hierom is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke wensen van uw gasten en laat u zien dat u aan ieder persoon gedacht heeft. Tijdens de bereiding van de gerechten kunnen we rekening houden met specifieke (dieet)wensen en/of allergieën. Zo is er voor iedereen het perfecte gerecht. Neem vooral contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Uw sitting dinner regelen we graag in Rotterdam, Den Haag en omgeving. Neemt gerust contact op voor mee informatie.

Meer weten over een buffet op locatie van Meneerdekok?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten