Nieuwjaarscatering: Het jaar spetterend afsluiten of beginnen

Oud & Nieuw

Met een goed verzorgde nieuwjaarscatering van Meneerdekok gaat u met heerlijke gerechten en inspirerende smaken spetterend het volgende jaar in. Wellicht kunt u dan gelijk al het eerste goede voornemen van het jaar vaststellen: volgend jaar weer de nieuwjaarscatering van Meneerdekok kiezen. Met liefde en passie bereiden we onze gerechten voor. We verdiepen ons in nieuwe smaken en gebruiken alleen verse producten. De ingrediënten voor onze ambachtelijke gerechten zijn van hoge kwaliteit en een uitstekende service staat bij ons boven aan. Zo garanderen we dat uw Nieuwjaarsreceptie, Nieuwjaarslunch of Nieuwjaarsborrel een succes wordt en u positief het nieuwe jaar begint. Bij Meneerdekok wordt eten gezien als puur genieten, tijdens belangrijke en gezellige momenten. We vertellen u dan ook graag meer over de nieuwjaarscatering die we op locatie kunnen verzorgen. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Vormen van nieuwjaarscatering

Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de key-woorden als het gaat om service. Zo bieden we graag voor vrijwel iedere situatie een passende nieuwjaarscatering aan. Of dat bij u thuis of op het kantoor is, we zorgen samen voor de juiste catering. Onze creatieve koks laten de gerechten maar al te graag aansluiten bij het thema van uw evenement en zorgen zo voor een complete ervaring. Naast een met liefde bereide Nieuwjaarslunch, Nieuwjaarsreceptie of Nieuwjaarsborrel zetten we graag een stapje extra. We bieden extra mogelijkheden aan op het gebied van aankleding, ontvangst, bediening, glaswerk & servies, verwarming en entertainment.

Meneerdekok regelt uw catering bij het nieuwe jaar volledig en zonder zorgen. Bent u ook benieuwd naar de catering diensten die we voor het nieuwe jaar aanbieden? Dan geven we u graag alvast een beeld door hieronder enkele voorbeelden voor u op een rij gezet te hebben.  

Nieuwjaarslunch

Van broodjes tot uitgebreide lunch, bij Meneerdekok verzorgen we de perfecte nieuwjaarslunch aan huis of op kantoor. Met verrassende ingrediënten willen we u graag inspireren voor het nieuwe jaar. Lees er hier meer over.

 

Nieuwjaarsborrel en receptie

Samen met uw familie, vrienden en/of collega’s kunt u het nieuwe jaar inluiden met een goed verzorgde nieuwjaarsborrel. Met verrassende hapjes en kwalitatief hoogstaande drankjes beginnen we het jaar met een mooie ervaring.

 

Hapjes catering

Ook tijdens oud & Nieuw kunt u genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Of u nu kiest voor een warm of koud buffet, we helpen u graag. Lees daarom meer over ons uitgebreide assortiment.

 

Winter BBQ

Een tuin vol met familie, vrienden en/of collega’s. Gezellig samen buiten in de winter, het kan! Met lekkere warme heaters en heerlijke vlees- en visgerechten bieden een sfeervolle belevenis. Lees er hier meer over.  

 

Meer informatie ontvangen over catering rond oud & nieuw?

Bent u benieuwd naar onze oud & nieuw catering op maat? U bent bij ons aan het juiste adres. Wanneer u contact met ons opneemt vernemen we graag van u hoe u ons wilt inzetten, zodat we ons volledig naar uw wensen aan kunnen passen en zo de ideale partner kunnen vormen. Neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten