Bedrijfsfeest catering

Bedrijfsfeest catering

Wanneer u een bedrijfsfeest geeft omdat u iets te vieren heeft, wilt u zelf ook graag genieten. Laat u daarom volledig ontzorgen met de catering van Meneerdekok, zodat u alle tijd en aandacht heeft voor uw collega’s en gasten. U kunt Meneerdekok zelfs inhuren om een walking dinner voor u te faciliteren. U geniet dan samen met uw gasten van een simpel of juist uitgebreid diner met meerdere gangen, geserveerd op locatie. Bent u benieuwd naar de smaken die we kunnen verzorgen? Lees dan gauw verder!

Onze heerlijke mogelijkheden

We vinden het bij Meneerdekok fijn om ons aan te passen naar de wensen en behoeftes van onze klanten. Dat betekent in de eerste plaats dat we uiteraard rekening houden met allergieën en dieetvoorkeuren. Vervolgens gaan we nog een aantal stappen verder. Heeft u een bepaald thema in gedachten of de voorkeur voor een specifieke keuken? We horen het graag! Hieronder hebben we enkele van de mogelijkheden weergegeven, zodat u een idee krijgt van de smaken en gerechten die we voor u kunnen bereiden.

  • Tapasgerechten: Patatas bravas, croquetas, pan con tomate, lekkere worstjes en nog veel meer is mogelijk bij onze tapasgerechten.  
  • Luxe warme & koude hapjes mix: Wilt u het niet te gek maken, maar toch luxe hapjes hebben op uw bedrijfsfeest? Dat is geen enkel probleem met onze heerlijke warme en koude hapjes. 
  • Italiaans buffet: Smakelijke antipasti, risotto of een lekker Italiaanse salade. Ons Italiaans buffet staat volledig in het teken van la dolce vita!  
  • Frans buffet: De Franse keuken staat bekend om haar intense smaken en uitgebreide gerechten. Van uiensoep tot steak tartare en ratatouille, we vinden het zelf enorm lekker en bereiden deze gerechten dan ook met plezier voor u.  
  • Marokkaans buffet: Heerlijke harira, een smakelijke en eventueel vegetarische tajine en natuurlijk couscous. Laat u verrassen door de bijzondere smaken van de Marokkaanse keuken.  
  • Hollandse stamppot: Sommigen denken bij Hollandse stamppot aan een relatief saai gerecht dat voornamelijk naar aardappel smaakt, maar wij zullen u laten zien dat dit oer-Hollandse gerecht veel meer is dan dat! 
  • Barbecue in de tuin of op het dakterras: Bij lekker weer verzorgen we maar wat graag een smakelijke barbecue bij u op locatie, bijvoorbeeld in de tuin of op het dakterras.

Meer weten over cateringservice op uw bedrijfsfeest?

Extra’s verzorgen we graag 

Meneerdekok verzorgt met liefde de volledige catering tijdens uw bedrijfsfeest, maar meer is mogelijk! Zo kunnen we allerlei randzaken voor u uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding, ontvangst, garderobe, het glaswerk en servies, parasols, verwarming en zelfs entertainment: Meneerdekok regelt de catering tijdens uw bedrijfsfeest van begin tot eind! Dit komt voort uit een stukje flexibiliteit en service dat we erg belangrijk vinden. We proberen altijd dat stapje extra te zetten waardoor uw bedrijfsfeest als vlekkeloos, leuk en vooral smakelijk wordt ervaren! 

Organiseert u een bedrijfsfeest? Meneerdekok helpt u graag! 

Indien u binnenkort een bedrijfsfeest geeft komen we met plezier bij u langs om u hierin te ondersteunen, heerlijke gerechten te bereiden en er een fantastische dag of avond van te maken. U kunt gerust contact met ons opnemen, dan beantwoorden we graag al uw vragen.  

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten