Luxe belegde broodjes

Ons keukenteam bereidt dagelijks vers belegde broodjes in onze keuken. Wij zorgen dat de broodjes bij u op locatie worde bezorgd op mooie representatieve schalen. of u nou op zoek bent naar broodjes voor de lunch of een vergadering, we helpen u graag.

Welke broodjes kan Meneerdekok leveren?

Wilt u een ontbijt of lunch organiseren? Wij bieden een ruim assortiment van luxe belegde broodjes van Meneerdekok. Losse broodjes worden geleverd vanaf 25 stuks en zijn voorzien van diverse soorten beleg zoals bijvoorbeeld eiersalade, tonijnsalade, Caprese, brie, gegrilde groenten, gerookte zalm, gerookte kipfilet of heeft u toch liever een broodje jonge kaas? Bij ons krijgt u alleen kwaliteitsproducten. Uitbreiden kan met bijvoorbeeld sandwiches, wraps, handfruit, sapjes of een lekker kopje soep, zoals een Pommedori soep, licht pittige zoete aardappelsoep of een romige courgette soep. Vanzelfsprekend is het bovenstaande ook aan te vullen met verse salades zoals een Italiaanse pasta salade met rucola, pesto, olijven en kappertjes, tomaten salade of een Little gem salade met paprikasalsa.

De service van Meneerdekok

Meneerdekok verzorgt met liefde een ontbijt of uitgebreide lunch voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw catering van begin tot eind. Dit doen wij in de omgeving van Den Haag, Leiden, Rijswijk en Rotterdam.

Het is ook mogelijk om naar een andere locatie af te reizen. Wij kunnen dit in samenspraak afstemmen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de stad of gemeente van het evenement en kunnen wij u zelfs helpen met diverse ideeën.

Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke locatie geschikt is voor uw evenement en denken we graag met u mee. Natuurlijk kunnen de we de luxe belegde broodjes ook gewoon bij u thuis afleveren en heeft u een luxe verzorgde catering in het gemak van uw eigen huis.

Broodjes op de zaak

Wilt u combinatie van broodjes bestellen voor op kantoor? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij werken met heerlijke verse producten en vaste leveranciers. Zo garanderen we altijd topkwaliteit en maken we ook nog eens de lekkerste broodjes!

Meer weten over een barbecue op locatie van Meneerdekok?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten