Luxe belegde broodjes

Bent u op zoek naar luxe belegde broodjes in Den Haag, Rijswijk, Leiden of Roterdam? Wij komen ze graag bij u brengen. Wij leveren de lekkerste belegde broodjes voor speciale bijeenkomsten op het werk, een jubileum, een congres of op een feestje. 

Welke broodjes kan Meneerdekok leveren?

Wilt u een ontbijt of lunch organiseren? Bekijk dan het ruime assortiment van luxe belegde broodjes van Meneerdekok. Losse broodjes worden geleverd vanaf dertig stuks en zijn voorzien van diverse soorten beleg zoals vleeswaren, brie en jonge en oude kaas. Bij ons krijgt u alleen kwaliteitsproducten.

Wilt u uw ontbijt of lunch uitbreiden? Dan kan dit met bijvoorbeeld handfruit, mueslirepen, biologisch brood, sandwiches, wraps en boerenboterhammen.

Daarnaast behoren soepen tevens tot de mogelijkheden, zoals een Franse uiensoep of een broccoli crème. Het ontbijt of de lunch valt daarnaast aan te vullen met verse salades zoals een pasta-, fruitsalade of zalmsalade.

De service van Meneerdekok

Meneerdekok verzorgt met liefde een simpel ontbijt of uitgebreide lunch voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw catering van begin tot eind. Dit doen wij in de omgeving van Den Haag, Leiden, Rijswijk en Rotterdam.

Echter is het ook mogelijk om naar een andere locatie af te reizen en kunnen wij dit in samenspraak afstemmen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de stad of gemeente van het evenement en kunnen wij u zelfs helpen met diverse ideeën.

Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke locatie geschikt is voor uw evenement en denken we graag met u mee. Natuurlijk kunnen de we de luxe belegde broodjes ook gewoon bij u thuis afleveren en heeft u een luxe verzorgde catering in het gemak van uw eigen huis.

Broodjes op de zaak

Wilt u combinatie van broodjes bestellen voor op kantoor? Neem dan snel contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij werken met heerlijke verse producten en vaste leveranciers. Zo garanderen we altijd topkwaliteit en kunnen we ook nog eens snel leveren.

Laat u verrassen door onze zelf bedachte combinaties van smaken en zo de lunch een unieke draai te geven.

Bij Meneerdekok nemen we alles graag uit handen en gaan wij voor een compleet verzorgde lunch met heerlijke luxe broodjes. Zo nemen we alle zorgen uit handen en maken we ook nog eens de lekkerste broodjes!

Meer weten over een barbecue op locatie van Meneerdekok?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten