Catering Rotterdam

Cateraar in Rotterdam

Bent u op zoek naar een partij voor een catering in Rotterdam? Dan bent u bij Meneerdekok volledig aan het juiste adres! We kunnen u namelijk op verschillende manieren van dienst zijn met een ontzettend smakelijke catering. Volledig op maat, of juist volgens een vaststaand keuzemenu. Wij zijn namelijk erg flexibel! Ontdek alle mogelijkheden die wij als cateraar in Rotterdam aanbieden.

Cateringservice in Rotterdam

Onder zowel bedrijven als particulieren is Meneerdekok de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip. Dat heeft te maken met de uitgebreide mogelijkheden en uitstekende service die we bij iedere catering, groot of klein, zoveel mogelijk aandacht geven. Dit is ook terug te vinden in de verschillende soorten catering die we aanbieden. Deze zijn onder te verdelen in drie categorieën ofwel cateringservices de u hieronder kunt bekijken.  

Bedrijfscatering

Voor bedrijven zijn er vaak een aantal specifieke aspecten om rekening mee te houden wanneer we de bedrijfscatering voorbereiden. Denk bijvoorbeeld aan halal en vegetarische opties die in geruime mate aanwezig moeten zijn. Wij helpen u graag.

 

Evenementencatering

Om heel eerlijk te zijn vinden we dat een feest of evenement niet compleet is zonder smakelijke hapjes en drankjes. Indien u op zoek bent naar evenementencatering in Rotterdam gaan we er voorzichtig van uit dat u deze mening deelt!  

 

Catering op locatie

Een catering op locatie in Rotterdam is uiteraard onderdeel van ons uitgebreide aanbod. Hier vallen allerlei specifieke cateringtypen onder, zoals bijvoorbeeld een BBQ op locatie in Rotterdam of een walking dinner 

 

Grote groepen catering

Voor grote groepen is het vaak een flinke uitdaging om iets leuks te organiseren. Hoe meer mensen, hoe sneller er een logistieke nachtmerrie ontstaat. Maak het daarom makkelijk voor uzelf en kies voor onze catering vanaf 50 personen in Rotterdam! Voor dergelijke hele grote groepen leveren we met plezier kwaliteit op ieder bordje, waardoor wij zorgen voor volledige ontzorging.

Om het u extra gemakkelijk te maken kunnen wij eventueel ook extra’s leveren. Denk aan opbouw, bestek en servies of juist het glaswerk. Weet u bovendien wat het allergrootste voordeel is van onze grote groepen catering vanaf 50 personen? De afwas nemen wij voor onze rekening! U hoeft dus ook na afloop niets meer te doen. Leun lekker achterover en laat Meneerdekok uw grote groepen catering verzorgen.

De beste cateraar in Rotterdam

U leest het goed. De beste cateraar in Rotterdam, dat is wie wij willen zijn. Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe wij dat waarmaken. Dit doen we op drie verschillende manieren die we hieronder voor u beschrijven.

 • Uitstekende communicatie 

Dit vullen wij voor u in door allereerst goed te luisteren. We luisteren naar uw wensen, eisen, beperkingen en voorwaarden. Deze vormen voor ons het uitgangspunt bij de ontwikkeling van uw catering. Daarbij koppelen we altijd duidelijk terug wat er bij ons wel en niet mogelijk is en hoe we dit voor u invullen, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten! 

 • Rekening houden met gezonde voeding  

Zoals al werd aangestipt houden we met plezier rekening met dieet, allergie en voorkeuren. Halal, vegetarisch, noten- of glutenvrij koken kost ons geen extra moeite. Maar we gaan verder dan dat. Wij vinden namelijk dat heerlijke gerechten niet persé ongezond hoeven te zijn. Daarom maken we keuzes die bijdragen aan uw genot, tijdens én na het eten!  

 • Aandacht voor beleving 

Een heerlijk bord eten smaakt altijd beter wanneer deze met een glimlach wordt uitgeserveerd. We nemen graag jassen aan, onthouden welke drankjes uw gasten drinken en zetten ons op die manier in voor een extra stukje beleving als cateraar in Rotterdam.

Buffet in Rotterdam bestellen

Zou u dus graag een verzorgd buffet in Rotterdam bestellen? We zijn graag uw aanspreekpunt. Vanuit onze ruime ervaring, uitgebreide mogelijkheden en passie voor catering op maat zorgen we ervoor dat uw buffet een ongelooflijk mooi en gezellig succes wordt. We kunnen u hierbij zoveel ontzorgen als u maar wilt. Zou u bijvoorbeeld graag een thema aan het buffet hangen, of is er een sterke voorkeur voor vlees ten opzichte van vis? Geef het gerust aan, dan zorgen wij dat dit in het buffet wordt verwerkt!

Voordelen van Meneerdekok

Wanneer u uw catering in Rotterdam bij ons neerlegt kunt u altijd rekenen op verschillende voordelen. Deze hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet.  

 • Rekening houden met allergieën:
  Het menu aanpassen op basis van allergieën kan een flinke uitdaging zijn wanneer u zelf aan de slag gaat. Wij nemen dit in de voorbereidingen mee en zorgen ervoor dat er geen enkel risico bestaat dat iemand toch een verkeerd ingrediënt op zijn bord terugvindt.  
 • Uw dieetvoorkeuren en wensen verwerken:
  Van vegetarisch tot veganistisch en van kosjer tot halal, we verwerken dieetvoorkeuren en wensen met dezelfde aandacht die we hebben voor het verwerken van allergieën in het menu! 
 • Een stapje extra zetten:
  We gaan graag een stapje verder om uw catering in Rotterdam tot een daverend succes te maken. Dat betekent dat u op ons kunt rekenen!  
 • U wordt volledig ontzorgd:
  Wanneer u kiest voor een cateraar is het logisch dat u zelf niets meer hoeft te doen. Daar mag u dan ook zeker van uitgaan wanneer u ons inschakelt.  

Catering in Rotterdam voor iedere gelegenheid

Als cateraar in Rotterdam hebben we al ervaring opgedaan bij ontzettend veel verschillende gelegenheden, situaties en groepen. U kunt bij de verschillende mogelijkheden en thema’s  bijvoorbeeld aan de volgende opties denken, in aanvulling op een catering op maat: 

 • Festival 
 • Barbecue
 • Bruiloft 
 • Party 
 • Bedrijfslunch 
 • Broodjes 
 • Hapjes catering
 • Tapas catering  
 • Buffet

Cateraar in Rotterdam nodig?

Bent u benieuwd hoe we een catering in Rotterdam op basis van uw wensen in zouden richten? We gaan hier graag met u over in gesprek. Daarbij kunt u ons uiteraard alle vragen stellen die in u opkomen en eventueel meteen afspraken maken over het verdere verloop. Meneerdekok staat klaar als cateraar in Rotterdam!

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten