Hét cateringbedrijf voor regio Rotterdam

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf in regio Rotterdam dat aan huis of op een andere locatie naar keuze langskomt? Meneerdekok kan u op verschillende manieren van dienst zijn met een ontzettend smakelijke catering. Bij ons reserveert u een catering op maat of juist een vaststaand keuzemenu. Wij zijn erg flexibel en denken graag met u mee. Ontdek alle mogelijkheden die wij als cateringbedrijf in de omgeving van Rotterdam aanbieden.

Ons cateringbedrijf is een begrip in Rotterdam en omstreken

Onder zowel bedrijven als particulieren is Meneerdekok uit Rijswijk de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip. Dat heeft te maken met de uitgebreide mogelijkheden en uitstekende service die we bij iedere catering, groot of klein, aanbieden. Dit is ook terug te zien in de drie soorten cateringservices die we aanbieden.

Bedrijfscatering

Voor bedrijven zijn er vaak een aantal specifieke aspecten om rekening mee te houden wanneer we de bedrijfscatering in de regio Rotterdam voorbereiden. Denk bijvoorbeeld aan halal en vegetarische opties die in geruime mate aanwezig moeten zijn.

 

Evenementencatering

Om heel eerlijk te zijn, vinden we dat een feest of evenement niet compleet is zonder smakelijke hapjes en drankjes. Indien u op zoek bent naar evenementencatering in Rotterdam en omstreken, gaan we er voorzichtig van uit dat u deze mening deelt!

 

Catering op locatie

Ons cateringbedrijf kan ook een catering aan huis of op locatie in de regio Rotterdam verzorgen. Hier vallen allerlei specifieke cateringtypen onder, zoals een BBQ op locatie of een walking dinner.

 

De drie beloftes van onze cateraar

U leest het goed. Het beste cateringbedrijf in de omgeving van Rotterdam, dat is wie wij willen zijn. Dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe wij dat waarmaken. Dit doen we op de volgende manieren:

Uitstekende communicatie

Dit vullen wij voor u in door allereerst goed te luisteren. We luisteren naar uw wensen, eisen, beperkingen en voorwaarden. Deze vormen voor ons het uitgangspunt bij de ontwikkeling van uw bedrijfscatering, catering aan huis of catering op maat in Rotterdam of omgeving. Daarbij koppelen we altijd duidelijk terug wat er bij ons wel en niet mogelijk is en hoe we dit voor u invullen, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten!

Rekening houden met gezonde voeding

We houden met plezier rekening met dieet, allergie en voorkeuren. Halal, vegetarisch, noten- of glutenvrij koken kost ons geen extra moeite. Maar we gaan verder dan dat. Wij vinden namelijk dat heerlijke gerechten niet per sé ongezond hoeven te zijn. Daarom maken we keuzes die bijdragen aan uw genot, tijdens én na het eten!

Aandacht voor beleving

Een heerlijk bord eten smaakt altijd beter wanneer deze met een glimlach wordt uitgeserveerd. We nemen graag jassen aan, onthouden welke drankjes uw gasten drinken en zetten ons op die manier in voor een extra stukje beleving op uw bedrijfscatering in de regio Rotterdam.

​Een catering voor elke gelegenheid en groep

Als cateraar in Rotterdam hebben we al ervaring opgedaan bij ontzettend veel verschillende gelegenheden, situaties en groepen. U kunt bij de verschillende mogelijkheden en thema’s aan de volgende opties denken, in aanvulling op een catering op maat:

  • Festival
  • Barbecue
  • Bruiloft
  • Party
  • Bedrijfslunch
  • Broodjes
  • Hapjes catering
  • Tapas catering
  • Buffet

Wilt u iets leuks organiseren voor een grote groep, zoals tijdens een bruiloft? Dit is vaak een grote uitdaging. Maak het daarom makkelijk voor uzelf en kies voor onze catering vanaf 50 personen aan huis of op een andere locatie in Rotterdam en omstreken! En weet u wat het grootste voordeel is van deze grote groepencatering? Wij nemen de afwas voor onze rekening, waardoor u ook na afloop niets meer hoeft te doen.

Reserveer nu uw catering

Bent u benieuwd hoe ons cateringbedrijf uw bedrijfscatering, catering aan huis of buffet in de regio Rotterdam inricht? We gaan hier graag met u over in gesprek. Vanuit onze ruime ervaring, uitgebreide mogelijkheden en passie voor catering op maat zorgen we ervoor dat uw buffet een ongelooflijk mooi en gezellig succes wordt. Bij Meneerdekok in Rijswijk kunnen we u zoveel ontzorgen als u maar wilt. Zou u bijvoorbeeld graag een thema aan het buffet hangen, of is er een sterke voorkeur voor vlees ten opzichte van vis? Geef het gerust aan, dan zorgen wij dat dit in het buffet wordt verwerkt! Bel voor al onze mogelijkheden naar 085 487 99 10 of stuur een e-mail naar info@meneerdekok.nl.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten