BBQ catering in Rotterdam en omstreken

✔ Aankleding mogelijk

✔ Voor alle allergieën en diëten

✔ Geen afwas

Wilt u graag BBQ catering laten verzorgen op een locatie in Rotterdam of omgeving? Een heerlijk zonnige dag vraagt natuurlijk om een gezellige barbecue. Dit zorgt vaak wel voor veel voorbereiding, zeker wanneer u met een grote groep bent. Bij Meneerdekok, gevestigd in Rijswijk, verzorgen we uw barbecue tot in detail. Hierdoor hoeft u nergens meer aan te denken, behalve het uitnodigen van uw familie en vrienden! Ontdek welke catering wij op locatie in Rotterdam voor u kunnen regelen, denk bijvoorbeeld aan een BBQ of een walking dinner.

luxe belegde broodjes catering bedrijven
luxe belegde broodjes catering bedrijven

Geniet van een zorgeloze BBQ met de catering bij u op locatie in Rotterdam

Met een BBQ op locatie door ons cateringbedrijf nabij Rotterdam, leunt u heerlijk achterover. Vindt u het ook altijd zo ongezellig als u het gezelschap moet verlaten om de barbecue te bedienen? Met onze verzorgde catering aan huis voor een barbecue heeft u hier geen last meer van. Een van onze fantastische chefs zal namelijk het vlees voor u bereiden. Ook de afwas die u na afloop nog te doen staat, nemen wij uit handen. Daarnaast biedt onze catering nog veel meer voordelen:

  • We hebben veel ervaring met het koken voor verschillende allergieën en diëten, waardoor u zeker bent dat elke gast van de gerechten geniet, zo hebben we ook een duurzame catering;
  • We regelen ook allerlei extra benodigdheden, zoals de aankleding en parasols, zodat u deze niet zelf hoeft aan te schaffen;
  • We maken gebruik van ambachtelijk vlees, vis en verse groenten die zo van het land komen. Hierdoor genieten u en uw gasten van een bord vol kwaliteit!

Bovendien vinden we het belangrijk om aandacht te besteden aan de gastvrijheid en service tijdens onze catering. Daarom maken we het uw gasten graag naar de zin met een praatje. Ook voor een bedrijfsfeest schakelt u ons in; wij hebben uitgebreide ervaring in het verzorgen van BBQ catering voor bedrijven op locatie in Rotterdam.

Schakel ons in voor een catering op maat

We denken graag met u mee om de catering van uw BBQ zo soepel mogelijk te laten verlopen, bij u thuis of op een locatie in de omgeving Rotterdam. Neem contact met Meneerdekok, gevestigd in Rijswijk, op door te bellen naar 085 487 99 10 of door een e-mail te sturen naar info@meneerdekok.nl. Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

luxe belegde broodjes catering bedrijven