Barbecue aan huis

Wil je een feestje met barbecue geven?Een barbecue geven is gezellig maar er komt heel wat bij kijken. Geen zin in al dat gedoe? Huur Meneerdekok in om een barbecue aan huis of op locatie te organiseren, dan heeft u nergens omkijken naar.

Barbecue aan huis

Een barbecue aan huis met vrienden, familie en kennissen is altijd erg gezellig. De geur van het vlees dat gaart op de BBQ is ongeëvenaard. Wanneer u met een klein gezelschap gaat barbecueën is het gemakkelijk om dit zelf te organiseren, maar wanneer de groep groter wordt ontstaat er al gauw een uitdaging. Om ervoor te zorgen dat u zelf ook kunt genieten van de gezelligheid, het lekkere eten en de aanwezigheid van uw gasten is het dan aan te raden om dit uit handen te geven. Bij Meneerdekok hebben we geruime ervaring met het organiseren van een gezellige barbecue aan huis. We vertellen u graag alles over de voordelen die we u hiermee bieden.  

De voordelen op een rij 

Een barbecue aan huis biedt vele voordelen ten opzichte van de situaties waarin u alles zelf regelt. We hebben deze hieronder voor u op een rijtje gezet.

Een eigen BBQ kok aan huis:
U krijgt van ons een bbq aan huis met kok. Dat betekent dat een van onze fantastische chefs de barbecue zal bedienen. Op die manier weet u zeker dat de gerechten met zorg en professionele aandacht worden bereid.  

Ambachtelijk vlees en vis:
Bij de barbecues aan huis wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ambachtelijk vlees en vis. Dat proeft u terug in de smaakvolle gerechten.  

Verse groenten en salades:
Groenten en salades smaken het beste wanneer deze zo vers mogelijk zijn. Daarom werkt Meneerdekok altijd met vers geoogste producten die zo van het land afkomen.  

Creatieve desserts:
Bij een barbecue denkt u misschien niet direct aan het toetje, maar toch vormt het dessert bij onze BBQ’s aan huis vaak de klap op de vuurpijl. Wat dacht u van gegrilde ananas of een stuk watermeloen? Lekker fris en perfect om de barbecue mee af te sluiten.   

Geen boodschappen doen:
Bij een barbecue voor een dozijn gasten of meer heeft u toch al gauw een flinke winkelwagen vol boodschappen nodig. Hier hoeft u zich niet druk om te maken wanneer we onze barbecue aan huis bij u komen verzorgen. We nemen dan namelijk ook alle boodschappen voor u mee.  

Alle benodigdheden worden geregeld:
Naast boodschappen zijn er nog een heleboel andere benodigdheden die een barbecue tot een succes maken. Denk bijvoorbeeld aan de barbecue zelf, borden, glazen, bestek en schalen maar ook zaken zoals tafels en stoelen. We zorgen ervoor dat dit allemaal voldoende aanwezig is. Voor eventuele tafels en stoelen is een kleine meerprijs van toepassing. 

De afwas wordt gedaan:
Nadat iedereen lekker heeft gegeten blijft er gewoonlijk nog een grote stapel afwas over na een barbecue aan huis. Met een barbecue aan huis van Meneerdekok heeft u hier helemaal geen last van, want ook de afwas nemen wij voor onze rekening.  

U kunt zelf achterover leunen:
Eigenlijk het fijnste voordeel van een barbecue aan huis. U hoeft zelf werkelijk niets te doen. Onze barbecueservice omvat alle werkzaamheden waardoor u volledig ontzorgd wordt.  

Mogelijkheden tot allerlei extra’s:
Desgewenst of indien nodig verzorgen we ook allerlei extra’s, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan parasols, aankleding of garderobeservice. U kunt dit altijd bij ons aangeven. 

Allergieën en dieetwensen zijn geen probleem:
We houden rekening met eventuele dieetwensen en allergieën. Wanneer u dit vooraf bij ons aangeeft besteden wij hier extra zorg aan, zodat u er zeker van bent dat het eten voor uw gasten met dieetwensen de juiste aandacht krijgt.  

Oog voor detail  

De barbecue’s aan huis van Meneerdekok onderscheiden zich door het oog voor detail. Dit vinden we erg belangrijk. We zetten wellicht een bloemetje neer, pakken de jassen van uw gasten aan en maken graag een praatje of grapje. Dit kleine beetje extra is wat onze dienst zo bijzonder maakt en de manier waarop we onze liefde voor ons werk laten zien.  

Beschikbaar voor bedrijven 

Een BBQ aan huis met kok is erg gezellig, maar dit organiseren we ook graag voor uw bedrijf of organisatie. Wellicht heeft u daar zelf de ruimte om dit te faciliteren of is het prettiger om dit op een externe locatie te doen. Voor Meneerdekok is het geen enkel probleem om een barbecue op locatie te regelen 

Beschikbaar op vele locaties 

Onze BBQ aan huis service leverden we al in plaatsen zoals Leiden, Rijswijk, Rotterdam en Den Haag. Los van deze plaatsen komen we in de gehele regio graag bij u langs om een heerlijke barbecue te verzorgen. U kunt altijd contact met ons opnemen om te overleggen over de locatie. We passen ons hier graag op aan met onze BBQ op locatie.  

Een BBQ op locatie bestellen?

We hopen u een goed beeld te hebben gegeven van de manier waarop wij onze barbecue aan huis vormgeven. Wanneer u ook interesse heeft in onze BBQ met kok aan huis kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. We zijn flexibel en passen ons aan uw eisen en wensen aan, zodat de barbecue altijd een succes wordt. We spreken u graag!

Meer weten over een barbecue op locatie van Meneerdekok?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten