BBQ catering in omgeving Den Haag

Bent u op zoek naar een BBQ catering voor uw feestje in omgeving Den Haag? Een barbecue geven is gezellig, maar er komt vaak heel wat bij kijken. Heeft u geen zin in al dat gedoe? Huur dan Meneerdekok uit Rijswijk in om een BBQ aan huis of op locatie in de regio Den Haag te organiseren. Zo heeft u nergens omkijken naar!

Geniet van een geslaagde BBQ met onze catering in de regio Den Haag

Een barbecue aan huis met vrienden, familie en kennissen is altijd erg gezellig. De geur van het vlees dat gaart op de BBQ is ongeëvenaard. Wanneer u met een klein gezelschap gaat barbecueën is het gemakkelijk om dit zelf te organiseren, maar met een grotere groep ontstaat er al gauw een uitdaging. Om ervoor te zorgen dat u zelf ook geniet van de gezelligheid, het lekkere eten en de aanwezigheid van uw gasten is het aan te raden om dit uit handen te geven. Bij Meneerdekok hebben we ruime ervaring met het organiseren van een gezellige BBQ op locatie in de omgeving van Den Haag.

Een BBQ op locatie van ons bedrijf nabij Den Haag kent veel voordelen

Een barbecue aan huis biedt vele voordelen ten opzichte van de situaties waarin u alles zelf regelt. Deze voordelen zijn hieronder op een rijtje gezet.

Een eigen BBQ-kok aan huis:

U krijgt van ons cateringbedrijf een BBQ op uw locatie in de omgeving Den Haag. Een van onze fantastische chefs zal de barbecue bedienen. Op die manier weet u zeker dat de gerechten met zorg en professionele aandacht worden bereid.

Ambachtelijk vlees en vis:

Bij de barbecues aan huis maken we uitsluitend gebruik van ambachtelijk vlees en vis. Dat proeft u terug in de smaakvolle gerechten.

Verse groenten en salades:

Groenten en salades smaken het beste wanneer deze zo vers mogelijk zijn. Daarom werkt ons bedrijf voor BBQ catering in de omgeving Den Haag altijd met vers geoogste producten die zo van het land komen.

Creatieve desserts:

Bij een barbecue denkt u misschien niet direct aan het toetje, maar toch vormt het dessert bij onze BBQ’s aan huis vaak de klap op de vuurpijl. Wat dacht u van gegrilde ananas of een stuk watermeloen?

Geen boodschappen doen:

Bij een barbecue voor een dozijn gasten of meer heeft u toch al gauw een flinke winkelwagen vol boodschappen nodig. Wij nemen alle boodschappen voor u mee, zodat u zich hier niet druk om hoeft te maken.

Alle benodigdheden worden geregeld:

Naast boodschappen zijn er nog een heleboel andere benodigdheden die een barbecue tot een succes maken. Denk bijvoorbeeld aan de barbecue zelf, borden, glazen, bestek en schalen, maar ook zaken zoals tafels en stoelen. We zorgen ervoor dat dit allemaal voldoende aanwezig is. Voor eventuele tafels en stoelen is een kleine meerprijs van toepassing.

De afwas wordt gedaan:

Nadat iedereen lekker heeft gegeten blijft er gewoonlijk nog een grote stapel afwas over. Met een BBQ catering van Meneerdekok in de omgeving Den Haag heeft u hier geen last van, want ook de afwas nemen wij voor onze rekening.

U kunt zelf achterover leunen:

Eigenlijk het fijnste voordeel van een barbecue aan huis. U hoeft zelf werkelijk niets te doen. Onze barbecueservice omvat alle werkzaamheden. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd.

Mogelijkheden tot allerlei extra’s:

Desgewenst of indien nodig verzorgen we ook allerlei extra’s, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan parasols, aankleding of garderobeservice. U kunt dit altijd bij ons aangeven.

Allergieën en dieetwensen zijn geen probleem:

Als ervaren cateringbedrijf houden rekening met eventuele dieetwensen en allergieën. Wanneer u dit vooraf bij ons aangeeft, besteden wij hier extra zorg aan, zodat u er zeker van bent dat het eten voor uw gasten met dieetwensen de juiste aandacht krijgt.

Onze BBQ’s op locatie blinken uit door oog voor detail

De BBQ catering van Meneerdekok uit Rijswijk, vlak bij Den Haag, onderscheidt zich door het oog voor detail. Dit vinden we erg belangrijk. We zetten wellicht een bloemetje neer, pakken de jassen van uw gasten aan en maken graag een praatje of grapje. Dit beetje extra is wat onze dienst zo bijzonder maakt en de manier waarop we onze liefde voor ons werk laten zien.

Schakel ons in voor uw bedrijfsfeest of bruiloft

Een BBQ aan huis met kok is erg gezellig. We organiseren dit ook graag voor uw bedrijf of organisatie. Wellicht heeft u zelf de ruimte niet om dit te faciliteren of is het prettiger om dit op een externe locatie te doen. Voor Meneerdekok is het geen enkel probleem om een BBQ op locatie in de omgeving Den Haag te regelen. Wilt u een catering bestellen voor uw bruiloft? Ook dit organiseren wij graag.

Bestel nu een heerlijke barbecue

Onze catering leverden we al in diverse plaatsen, zoals BBQ-catering in Rotterdam, Leiden, Rijswijk, en Den Haag. Los van deze locaties komen we in de gehele regio bij u langs om een heerlijke barbecue te verzorgen. U kunt altijd contact met ons opnemen om te overleggen over de mogelijkheden. Bel hiervoor naar 085 487 99 10 of stuur een e-mail naar info@meneerdekok.nl. We passen ons graag op uw wensen aan, zodat uw barbecue een succes wordt. We spreken u graag!

Meer weten over een barbecue op locatie van Meneerdekok?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten