Party Catering

Boek uw catering voor uw party bij Meneerdekok.nl

Party Catering op maat

U organiseert een feest en u weet hoe belangrijk een goede samenwerking is met de cateraar. Elkaar kunnen vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen is een vereiste. Meneerdekok begrijpt wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een geslaagd feest. Laat daarom uw party catering verzorgen door ons cateringbedrijf. De volledige catering kan worden geregeld, zoals snacks, broodjes, buffetten en drank maar ook eventueel zaken zoals de aankleding. Als cateraar voor feest catering is Meneerdekok breed inzetbaar, met als resultaat een geslaagd catering feest en tevreden bezoekers! We leggen u graag uit hoe we dit waarmaken.

De voordelen van partycatering bij Meneerdekok

Wanneer u kiest voor een partycatering wilt u daarin volledig ontzorgt worden. Zo houdt u tijd over om alle andere zaken te regelen. Dat is immers al genoeg werk! We staan u daarom graag bij en bieden u op die manier verschillende voordelen. U kunt op de volgende zaken rekenen bij een party catering vaMeneerdekok.

Kwaliteit: 
Lekker eten begint altijd met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Deze worden met zorg uitgezocht en dat proeft u terug in onze gerechten. Vlees van de poelier, vis die pas nog rondzwom en groenten die zo van het land afkomen, alleen de beste ingrediënten worden gebruikt voor onze partycatering.

Verse producten:
Een aanvulling op de kwaliteit van onze maaltijden is dat we naast kwalitatief goede producten ook zorgen dat deze kakelvers zijn. Zo kunt u rekenen op de beste smaken en gezonde hapjes!

Gastvrijheid:
Een jaaannemen of het favoriete drankje van een van uw gasten onthouden is voor Meneerdekok vanzelfsprekend. Een goede party catering bevat namelijk ook een fors stuk gastvrijheid.

Service:
Gastvrijheid is een onderdeel van onze service, maar we willen verder gaan dan dat. Wanneer u een partycatering boekt bij Meneerdekok proberen we zoveel mogelijk met u mee te denken. Uiteraard houden we rekening met allergieën en dieetwensen, maar ook uw favoriete kleuren of smaken laten we graag terugkomen in het eten.

Flexibiliteit:
Een feest organiseren is veel werk. Om u te ontzorgen en de juiste plaats in te nemen in uw voorbereidingen stellen we ons daarom altijd flexibel op. Dit betekent dat u ons kunt bereiken voor vragen en eventuele aanpassingen, waar we vervolgens graag mee aan de slag gaan.

Uw feest catering een belevenis maken

Meneerdekok is anders daandere cateraars. Lekker eten maken is onze passie en lekker eten smaakt het best wanneer de sfeer en beleving daarbij aansluiten. Onze service bestaat daarom naast lekker eten ook uit een stukje beleving. We sluiten aan op een eventueel thema of maken zelfs voor de lastigste eter een gerecht klaar dat hem of haar laat watertanden. Zo wordt uw feest extra bijzonder. Of u nu op zoek bent naar een cateraar voor uw bruiloft, festival, bbq of uw party, we zijn u tot dienst!

Die stap extra

 Meneerdekok verzorgt met liefde de volledige party catering voor u, maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok verzorgt de partycatering van begin tot eind. Indien u dus graag op meer vlakken ontzorgt wilt worden daalleen voor de gerechten en hapjes, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Op uw verzoek en in overleg richten we uw feest dan in, zodat u er zelf volop van kunt genieten.

Catering voor uw party reserveren?

Heeft u inmiddels trek gekregen en kijkt u uit naar een party catering bij u op uw evenement? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we dan hoe we de catering gaan invullen. We bespreken de mogelijke smaken en presentatie, de eventuele aankleding en dieetwensen en uiteraard de praktische zaken. Zo weet u vooraal zeker dat uw feest een daverend succes zal worden. We horen graag van u!

Meer weten over onze feest catering?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten