BBQ Catering

Een BBQ catering voor uw bedrijf of als particulier boekt u natuurlijk bij Meneerdekok.nl

BBQ Catering Den Haag en omstreken

Een BBQ staat vrijwel gelijk aan gezelligheid. Het is dan ook niet zo gek dat, zodra de temperatuur stijgt, we in Nederland massaal gaan BBQ’en. Met lekkere stukjes vlees, vers brood, frisse salades en smaakvolle sauzen wordt er dan een glimlach op ieder gezicht getoverd.  Bij Meneerdekok zien we eten niet als voedsel consumeren, gaat koken verder dan het klaarmaken van een gerecht en is catering meer dan een aflevering van gerechten. Het gaat om het genot op mooie of bijzondere momenten. Dit geldt ook voor onze BBQcatering, die we al vaak met passie en plezier hebben verzorgd. We vertellen je dan ook graag meer over deze vorm van catering!

Soorten gerechten

De menukaart van onze BBQ catering staat niet vast. Dit betekent dat we samen met u kijken naar het menu. Heeft u graag veel vlees of juist liever vis? Wellicht bent u gek op groenten of maken we u juist erg blij met een frisse salade. De wensen en eisen van u en uw gasten verwerken we tot een heerlijke barbecue catering waarbij alle gerechten goed op elkaar aansluiten. Zo weet u zeker dat het eten in de smaak zal vallen.

Populaire en favoriete BBQ gerechten

 Bent u benieuwd naar de gerechten die binnen onze buffet catering vallen? We lichten graag een klein tipje van de sluier op! U vindt enkele van de populaire opties hieronder.

 • Tomaten salade 
 • Little gem salade met paprika salsa
 • Duitse aardappelsalade met bieslook en augurk
 • Taboulé salade 
 • Italiaanse salade Caprese
 • Pasta salade met rucola, pesto, olijven en kappertjes
 • Gemarineerde kippendij op een spiesje
 • Classic burger
 • Diamanthaas
 • Entrecote
 • Picanha
 • Bavette
 • Hele zalmfilet van de BBQ
 • Gemarineerde gamba’s op een spiesje
 • Gewokte groenten
 • Huisgemaakte BBQ saus
 • Huisgemaakte Yum Yum saus
 • Huisgemaakte Knoflooksaus
 • Stokbrood

Grote regio BBQ-Catering

Meneerdekok biedt de BBQ catering aan in een grote en ruime regio. Van Den Haag en Rijswijk tot aan Leiden en Rotterdam komen we graag bij u langs om een BBQ catering te verzorgen. Mocht uw locatie verder weg liggen dan dat, dan kunt u altijd met ons overleggen of dit binnen de mogelijkheden past. Daar komen we ongetwijfeld samen uit zodat u een heerlijke BBQ op locatie verzorgd krijgt.

Onze kernwaarden

Bij de BBQ catering en andere diensten van Meneerdekok zijn enkele waarden voor ons erg belangrijk. Deze lichten we dan ook graag voor u toe, zodat u weet waar u op kunt rekenen.

Kwaliteit:
Bij Meneerdekok staat de kwaliteit hoog in het vaandel. Dit geldt uiteraard voor het eten dat niet alleen lekker maar ook gezond en verantwoord moet zijn, maar ook voor de andere onderdelen van onze dienstverlening. Vanuit deze filosofie proberen we altijd een stapje extra te zetten. Een specifiek bord voor een gast met speciale wensen maken of het favoriete drankje van een gast onthouden en inschenken zijn daar goede voorbeelden van.

Gastvrijheid:
Sommigen geven aan dat gastvrijheid onder de kwaliteit valt en vanzelfsprekend moet zijn. Die mening delen wij, maar toch geven we de gastvrijheid graag net wat meer aandacht. Een jas aannemen, een glimlach of een helpende hand bieden, ook hierin zetten we de extra stap. Daar zit het verschil tussen vanzelfsprekende gastvrijheid en het enthousiasme, de passie en het plezier van Meneerdekok.

Flexibiliteit:
Ieder evenement en elke gebeurtenis is anders. Soms loopt de planning uit, zijn er afzeggingen, moet u de catering naar een andere datum verplaatsen of zijn er op het laatste moment nog belangrijke dieetwensen komen bovendrijven. Meneerdekok begrijpt dit volledig en neemt zich altijd voor om hier flexibel mee om te gaan. We vinden het juist erg prettig wanneer u ons van dergelijke situaties op de hoogte brengt, zodat wij ons best kunnen doen om erop in te spelen.

Complete service

Een barbecue catering van Meneerdekok ontzorgt u volledig. Dat betekent dat we alle benodigdheden meenemen, waardoor u zelf niets meer hoeft te regelen. Denk uiteraard aan de bbq en de boodschappen, maar ook tafels en stoelen kunnen tegen een kleine meerprijs worden verzorgd. Na afloop doen we zelf de afwas, ruimen we het geheel netjes op en zorgen we ervoor dat we uw locatie spic en span achterlaten. Op die manier kunt u samen met uw gasten simpelweg genieten van elkaar, het eten en de gezelligheid. Een onbezorgde BBQ op locatie, dat is waar we voor staan.

Laat ons uw BBQ-Catering ontzorgen

In aanvulling op de onze service kunt u, in het kader van flexibiliteit, altijd aangeven of u dit wilt uitbreiden. Onze ruime ervaring heeft ons ervan overtuigd dat het prettig is om werkelijk al uw wensen uit handen te kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding en versiering van uw locatie. Eventueel verzorgen we ook een specifieke ontvangst en garderobe. Denk verder aan mooi glaswerk en servies, parasols of juist verwarming voor op het terras en zelfs entertainment. We verzorgen dit met plezier en stemmen graag samen met u af hoe we dit invullen. Laat ons uw BBQ catering volledig ontzorgen.

Dieetwensen?

Bij wat grotere groepen is de kans aanzienlijk groot dat hier dieetwensen of allergieën te vinden zijn. Voor Meneerdekok is het vanzelfsprekend om hier rekening mee te houden en voor die mensen dezelfde smaak en kwaliteit te bieden als voor de andere gasten. U kunt dit altijd bij ons aangeven, dan zorgen wij dat dit in orde wordt gemaakt.

Een BBQ op locatie bestellen?

Heeft u inmiddels trek gekregen en kijkt u uit naar een gezellige BBQ catering bij u op locatie? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we dan hoe we uw barbecue catering aan huis gaan invullen. U kunt heel gemakkelijk contact met ons opnemen.

Meer weten over een barbecue op locatie van Meneerdekok?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten