Bruiloft catering in omgeving Den Haag

Altijd gedroomd om te trouwen op die ene specifieke locatie? Samen zorgen wij ervoor dat deze aan jullie wensen voldoet. Nog geen trouwlocatie gevonden? Wij werken samen met diverse locaties. Bekijk ons aanbod op onze locatiepagina en ontdek wat bij jullie past!

Beleef een onvergetelijke bruiloft in de omgeving Den Haag met onze catering

Van het welkomstdrankje tot aan het diner: wij nemen alles uit handen, zodat u op de dag zelf geen zorgen heeft. Meneerdekok draagt graag bij aan het verzorgen van de volledige catering in regio Rotterdam, Rijswijk, Den Haag of daarbuiten op deze onvergetelijke dag en levert dan ook de kwaliteit en service die uw bruiloft verdient. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk. We zorgen graag voor de aankleding, ontvangen uw gasten en regelen de garderobe. Afhankelijk van uw wensen bezorgen we ook het glaswerk, servies, de parasols en de verwarming op uw trouwlocatie.

Reserveer een catering voor uw bruiloft

Mogen wij de catering op uw bruiloft verzorgen? Meneerdekok uit Rijswijk regelt uw catering van begin tot eind, waardoor u zelf alleen nog maar hoeft te genieten. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 487 99 10 of door een e-mail te sturen naar info@meneerdekok.nl. Samen bekijken we dan hoe we de catering voor uw bruiloft in omgeving Rotterdam, Rjswijk of Den Haag gaan invullen.

Meer weten over cateringservice op uw bruiloft van Meneerdekok?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten