Evenementencatering: Voor elk feest een oplossing

Evenementencatering

Zoekt u evenementencatering op maat? Meneerdekok is inzetbaar als cateraar en heeft daarnaast ook ervaring met het ontzorgen van andere aspecten van uw evenement. Tijdens grote evenementen bijvoorbeeld, maar ook voor kleinere evenementen of bedrijfsfeesten komen de medewerkers van Meneerdekok maar wat graag naar u toe. Het assortiment aan hapjes, gerechten en buffetten is zeer groot, dus u heeft veel keuze. We zijn stapelgek op goede, smaakvolle gerechten en hebben genoeg inspiratie voor oneindig veel gezellige evenementen. Onze service op maat is opgezet vanuit flexibiliteit, gastvrijheid en kwaliteit. We vertellen u daar met liefde meer over, dus lees vooral verder!

Evenementencatering op maat

Meneerdekok kan met u meedenken en een passend aanbod op maat maken. Dit betekent dat we ons graag aanpassen aan uw evenement. Heeft u een bepaald thema? Dan verwerken we dat graag in de gerechten die we serveren. We vinden dat zelfs erg leuk om te doen! Op die manier sluiten we zo goed mogelijk aan bij hetgeen u met uw evenement wilt bereiken en krijgen uw gasten een extra stukje beleving mee. Denk bijvoorbeeld aan een feest met een themakleur. Die kleur kunnen we dan in de gerechten of garnering verwerken, zodat uw volledige evenement het thema ademt. Op deze manier konden we al vele evenementen tot een succes maken: van partycatering, bruiloften, festivals tot bbq’s op locatie.

Bruiloft catering

Altijd al gedroomd om te trouwen op die specifieke locatie? Samen zorgen wij ervoor dat deze aan al jullie wensen voldoet. Nog geen trouwlocatie gevonden? Wij werken samen met diverse locaties. Bekijk onze locatiepagina en ontdek welke locatie bij jullie past!

 

Partycatering

We bieden verschillende soorten catering voor evenementen aan. Een daarvan is een partycatering. Lees snel meer!

 

Festivalcatering

We bieden verschillende soorten catering voor evenementen aan. Een daarvan is een festivalcatering. Lees snel meer!

 

Barbecue op locatie

We bieden verschillende soorten catering voor evenementen aan. Een daarvan is een Barbecue op locatie. Lees snel meer!

 

Liefde en passie voor het vak

De liefde en passie die u in uw evenement steekt, die steken wij in onze gerechten. We zijn ervan overtuigd dat een goede catering alleen kan worden verzorgd wanneer er aandacht en zorg wordt besteedt aan de hapjes en buffetten. Lekker eten komt niet alleen voort uit kwalitatief hoogwaardige producten en een goed recept. De stap van een goed gerecht naar een heerlijke maaltijd wordt gemaakt door rekening te houden met de bezoeker en door passie bij de bereiding. Vanuit deze gedachte garanderen we ontzettend smaakvol eten dat met liefde en passie wordt klaargemaakt.

Verse producten

Kwalitatief hoogwaardige producten maken onderdeel uit van gerecht dat de smaakpapillen kietelt en met recht overheerlijk genoemd mag worden. Mooie producten bieden zoveel meer mogelijkheden om smaakvolle creaties te maken. Daarom zijn onze groenten altijd zo vers mogelijk, het liefst pas net van het land. Voor het vlees dat we tijdens onze caterings gebruiken werken we samen met kwalitatief goede slagers. Dit geldt ook voor de vis, het brood en alle andere producten die we inzetten: hoe verser hoe beter! Door samen te werken met onze vaste leveranciers kunnen we erop vertrouwen dat we telkens opnieuw gerechten van hetzelfde niveau op tafel kunnen zetten.

Ontzorging & service gericht

Meneerdekok verzorgt met liefde de volledige evenementencatering voor u, maar meer is mogelijk! Sommige onderdelen van uw evenement kunt u ook aan ons overlaten, zodat u zelf ontzorgt wordt. Denk dan bijvoorbeeld aan de aankleding, een ontvangst, garderobe, het glaswerk en servies, parasols, verwarming en zelfs entertainment! Op die manier kunt u zich vooral bezighouden met uw gasten. Meneerdekok regelt uw evenementen catering van begin tot eind.

Meer weten over een catering op uw event?

Bent u benieuwd naar onze evenementencatering op maat? U bent bij ons aan het juiste adres. Wanneer u contact met ons opneemt vernemen we graag van u hoe u ons wilt inzetten, zodat we ons volledig naar uw wensen aan kunnen passen en zo de ideale partner kunnen vormen.

U kunt hieronder meer lezen over onze mogelijkheden,

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten