Bruiloft catering

Lunch catering voor bedrijven

Een lunch catering van begin tot eind faciliteren: daarin is Meneerdekok ontzettend goed. Dat betekent dat u ook voor bedrijfscatering, voor de lunch, hier aan het juiste adres bent. Het maakt niet uit of u een groot of klein bedrijf heeft want elk bedrijf krijgt dezelfde gastvrije service, unieke aanpak en verse gerechten die in eigen keuken worden bereid. Meneerdekok verzorgt voor u de gehele bedrijfscatering of een deel ervan zoals de lunch. Geeft u een borrel en wilt u daarbij hapjes en drankjes geregeld hebben? Of organiseert u een zakelijke lunch? Meneerdekok regelt het voor u.

Bedrijfslunch op maat

Wij begrijpen dat uw gasten een diverse achtergrond kunnen hebben. Met onze ervaring in diverse gerechten kunnen we heerlijke maaltijden, broodjes of gerechten voor schotelen uit iedere landstreek. Van Hollands tot Mediterraan, van Spaans (tapas) tot Marokkaans. We houden daarnaast rekening met specifieke (dieet)wensen en/of allergieën bij de bereidingen bij de bediening aan uw gasten. Daarnaast zijn we ook beschikbaar om u de lekkerste luxe broodjes te bezorgen. Maar ook wij staan zeker voor u klaar als u een geheel verzorgde bedrijfslunch bij u op kantoor of tijdens uw event wenst.

Totale presentatie en charmante bediening

Bij Meneerdekok werken we vanuit drie basisprincipes: kwaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit. We bereiden onze gerechten voor om puur te genieten van eten en gaan daarom nog een stap verder. De catering van Meneerdekok draagt bij aan een extra stuk beleving door te werken vanuit onze basisprincipes. Zo werken met verse topproducten van de allerbeste kwaliteit, leveren we een topservice met charmante bediening en denken we graag mee met uw wensen. Dit houdt niet op bij alleen de levering van de zakelijke lunch, maar gaat dit ook over een stukje nazorg. We laten de locatie perfect netjes en schoon achter. Zo bieden we echt een totaal pakket van cateringservice en onderscheiden we ons door meer te leveren dan alleen heerlijke gerechten.

Extra lunch service van Meneerdekok

Meneerdekok verzorgt met liefde de volledige of gedeeltelijke bedrijfslunch maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt op een proactieve manier uw bedrijfslunch van begin tot eind. Dit doen we op locatie in de omgeving Den Haag, Leiden of Rijswijk of stemmen we een andere locatie met u af. Voor vragen staan we natuurlijk altijd klaar en hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Verzorgde lunch op locatie

Wilt u een volledige verzorgde lunch op maat en op locatie zoals op kantoor? Neem dan contact met ons op en laat u de zorgen uit handen nemen. Geef vooral al uw wensen door en dan gaan wij aan de slag voor een heerlijk verzorgde bedrijfslunch!

Meer weten over een bedrijfslunch?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten