Bruiloft catering

Lunch catering voor bedrijven

Meneerdekok verzorgt voor u de gehele bedrijfscatering of een deel ervan zoals de lunch. Geeft u een borrel en wilt u daarbij hapjes en drankjes geregeld hebben? Of organiseert u een zakelijke lunch? Meneerdekok regelt het voor u.

Bedrijfslunch op maat

Wij begrijpen dat uw gasten een diverse achtergrond kunnen hebben. Met onze diverse gerechten kunnen we heerlijke maaltijden, broodjes of gerechten voor schotelen uit iedere landstreek. Van Hollands tot Mediterraan, van Spaans (tapas) tot Marokkaans. Maar wij staan ook voor u klaar als u een geheel verzorgde bedrijfslunch bij u op kantoor of tijdens uw event wenst.

Totale presentatie en charmante bediening

Bij Meneerdekok werken we vanuit drie basisprincipes: kwaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit. Zo werken wij met verse topproducten van de allerbeste kwaliteit, leveren we een topservice met charmante bediening en denken we graag mee met uw wensen. Dit houdt niet op bij alleen de levering,  maar gaat ook over een stukje nazorg. We laten de locatie perfect netjes en schoon achter. Zo bieden we echt een totaal pakket van cateringservice en onderscheiden we ons door meer te leveren dan alleen heerlijke gerechten.

Verzorgde lunch op locatie

Wilt u een volledige verzorgde lunch op maat en op locatie zoals op kantoor? Neem dan contact met ons op. 

Meer weten over een bedrijfslunch?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten