Duurzame catering

✔ Aankleding mogelijk

✔ Voor alle allergieën en diëten

✔ Geen afwas

Bent u op zoek naar een cateraar die duurzame catering verzorgd? Dan bent u bij Meneerdekok in Rijswijk op de juiste plek. Als duurzame cateraar is het belangrijk dat we onze catering op een duurzame en groene manier verzorgen. Zo houden we tijdens het maken van onze gerechten rekening met het milieu en doen we dit op een duurzame manier.

luxe belegde broodjes catering bedrijven
luxe belegde broodjes catering bedrijven

Als cateraar verzorgen we duurzame catering voor uw feesten en partijen

Wij houden als duurzame cateraar rekening met het milieu als we een catering verzorgen bij een bedrijf of feest. Zo verzorgen we voor u de catering bij een bedrijfsfeest in Rotterdam, Leiden, Rijswijk, of omgeving. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van biologische producten. Het is ook mogelijk om uw dieetwensen, allergieën en voorkeuren aan ons door te geven. Wij houden hier rekening mee. Onze specialisten verzorgen verschillende soorten catering. Zo huurt u ons in voor een kerstdiner, maar ook voor een verjaardag of jubileum. Wij zorgen er voor dat de catering op een duurzame manier wordt verzorgd. Vindt u duurzame catering ook belangrijk? Schakel ons dan in als duurzame cateraar. Bespreek de verschillende mogelijkheden met de cateraar.

Bespreek nu de mogelijkheden voor de catering

Heeft u vragen aan onze duurzame cateraar uit Rijswijk? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 085 487 99 10 of stuur een e-mail naar info@meneerdekok.nl. Onze experts helpen u graag verder. We stellen graag samen met u een menu voor de gelegenheid samen, zodat u weet wat u opdient tijdens uw feest. Ontdek wat we u allemaal te bieden hebben.

luxe belegde broodjes catering bedrijven