Kerst catering: Optimaal genieten van de feestdagen

Kerstdiner bestellen in regio Den Haag

De kerstdagen staan weer voor de deur en het is dan ook verstandig om op tijd een kerstdiner, kerstbuffet of andere vorm van kerstcatering te bestellen voor op locatie in regio Den Haag of Leiden. Een kerstdiner is voor velen van ons een speciale gelegenheid die we graag vieren met familie, vrienden en/of collega’s. Een mooi moment rond het einde van het jaar om samen te genieten van heerlijk eten, drinken en gezelligheid. Het bestellen van uw kerstdiner gaat gemakkelijk bij het bedrijf in regio Den Haag.

Een kerstdiner of kerstbuffet bestellen in regio Den Haag of Leiden

Meneerdekok verzorgt graag een kerstbuffet of kerstdiner voor u, bij u thuis of op kantoor in regio Den Haag, Leiden en Rijswijk, die u in de vorm van kerstcatering kunt bestellen. Een simpel of juist een uitgebreid kerstdiner aan huis met meerdere gangen is tevens mogelijk, net zoals een kerstborrel op het kantoor. We dragen graag bij aan een mooi kerstmoment en vertellen u graag verder over onze kerstcatering die we op locatie kunnen verzorgen. Lees dus vooral verder en ontdek de mogelijkheden. Het bestellen van een kerstdiner in regio Den Haag was nog nooit zo makkelijk.

Let op: Met de feestdagen zijn wij zelf gesloten (25, 26 en 31 december)

Ons kerstmenu dat u kunt bestellen voor uw kerstdiner in regio en Haag

Voorgerecht:
Gerookte poon ceviche met ponzu
OF
Tarte de tomate met een krokantje van Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht:
Hertensukade met biersaus, zuurkool, geroosterde rode bietjes en polentamandje
OF
Paddenstoelenlasagne met pompoencrème

Dessert:
Chocolade-truffeltaartje met vanillesaus

Koffie/thee:
Met diverse lekkernijen

Vormen van kerstcatering die u bij ons kunt bestellen

We bieden voor vrijwel iedere situatie een passende kerstcatering aan. Zo kunt u bij ons kerstcatering of kerstbuffet op maat voor bedrijven en particulieren bestellen, we leveren de catering desgewenst aan huis, bijvoorbeeld catering in regio Delft, Leiden en Den Haag. Met een complete service nemen we alle voorbereidingszorgen weg en kunt u van een ontspannend kerstmoment genieten met uw familie, vrienden en/of collega’s. Om u een beeld te geven van welke cateringdiensten mogelijk zijn tijdens de kerstdagen, hebben we hieronder de mogelijkheden op een rij gezet. Naast een met liefde bereide kerstlunch, kerstdiner en kerstborrel, verzorgen we natuurlijk ook graag de aankleding, ontvangst, bediening, glaswerk & servies, verwarming en entertainment. Meneerdekok uit Rijswijk regelt uw catering rondom kerst van het begin tot het eind.

Kerstdiner

Het bestellen van een heerlijk verzorgd kerstdiner op maat, onder andere op locatie in regio Den Haag, geeft u de ruimte om met elkaar een mooie kerst te beleven. We verrassen u met smakelijke recepten, culinaire hoogstandjes en prachtige wijnen. Graag stemmen we de wensen met u af en verzorgen we een kerstdiner op maat, deze kunt u bij ons in regio Den Haag bestellen. Lees er hier meer over.

Kerstdiner

Het bestellen van een heerlijk verzorgd kerstdiner op maat, onder andere op locatie in regio Den Haag, geeft u de ruimte om met elkaar een mooie kerst te beleven. We verrassen u met smakelijke recepten, culinaire hoogstandjes en prachtige wijnen. Graag stemmen we de wensen met u af en verzorgen we een kerstdiner op maat, deze kunt u bij ons in regio Den Haag bestellen. Lees er hier meer over.

Kerstlunch

Haal een perfecte verzorgde kerstlunch naar u toe, thuis of op kantoor. Geniet van heerlijke hapjes, verrassende broodjes, warme maaltijden en populaire dranken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een kerstbrunch of kerstlunch? Lees er hier meer over.

 

Kerstborrel

Samen met u collega’s kunt het jaar afsluiten tijdens een kerstborrel. Met goed verzorgde hapjes, uitstekende service en goede dranken nemen we uw zorgen uit handen. Wij leveren een complete kerstborrel van a tot z.

 

Winter BBQ

Een BBQ in de winter zorgt voor een ideale combinatie van het buiten zijn en warme wintersferen. We verzorgen heerlijke vlees- en visgerechten en een warme omgeving, ongeacht de buitentemperaturen. Lees er hier meer over.

Walking Dinner

Tijdens het wandelend diner heeft u de mogelijkheid om met al uw collega’s bij te kletsen. U heeft namelijk geen vaste plaats en kunt desgewenst wisselen wanneer u dat wilt. De gerechten zijn ook geschikt om staand van te genieten, waardoor er een gezellige en dynamische sfeer ontstaat. Lees er hier meer over. Het bestellen van een kerstdiner in regio Den Haag was nog nooit zo gemakkelijk. Ontdek nu de mogelijkheden.

 

Sitting Dinner

Door ons zittend kerstdiner te bestellen in regio Den Haag haalt u het restaurant naar uw huis of naar het werk. U kunt dan rekenen op dezelfde service die u bij een restaurant krijgt, inclusief een mooi

 

Meer informatie ontvangen over catering rond de feestdagen?

Bent u benieuwd naar onze kerstcatering op maat en wilt u graag een kerstdiner of kerstbuffet bestellen voor uw kerstviering op een locatie in bijvoorbeeld Leiden, Rijswijk of Den Haag? U bent bij ons aan het juiste adres. Wanneer u contact met ons opneemt, vernemen we graag van u hoe u ons wilt inzetten, zodat we ons volledig naar uw wensen aan kunnen passen en zo de ideale partner kunnen vormen. Klik op de onderstaande button, bel naar 085 487 99 10 of stuur een e-mail naar info@meneerdekok.nl.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten