Kerst catering: Optimaal genieten van de feestdagen

Catering rondom kerst

De kerstdagen staan weer voor de deur. Een kerstdiner is voor velen van ons een speciale gelegenheid dat we graag vieren met familie, vrienden en/of collega’s. Een mooi moment rond het einde van het jaar om samen te genieten van heerlijk eten, drinken en gezelligheid. 

Meneerdekok verzorgt graag een kerstbuffet voor u, bij u thuis of op kantoor in regio Den Haag, Leiden en Rijswijk, in de vorm van kerst catering. Een simpel of juist een uitgebreid kerstdiner aan huis met meerdere gangen is tevens mogelijk, net zoals een kerstborrel op het kantoor. We dragen graag bij aan een mooi kerstmoment en vertellen u graag verder over onze kerst catering die we op locatie kunnen verzorgen. Lees dus vooral verder en ontdek de mogelijkheden.

Let op: Met de feestdagen zijn wij zelf gesloten (25, 26 en 31 december)

Ons kerstmenu

Voorgerecht :
Gerookte poon ceviche  met ponzu
OF
Tarte de tomate met een krokantje van Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht:
Hertensukade met biersaus, zuurkool, geroosterde rode bietjes en polentamandje
OF
Paddenstoelenlasagne met pompoencrème

Dessert:
Chocolade-truffeltaartje met vanillesaus

Koffie/thee:
Met diverse lekkernijen 

Vormen van kerstcatering

We bieden voor vrijwel iedere situatie een passende kerst catering aan. Zo hebben we kerst catering voor bedrijven, particulieren en kunnen we een kerst catering leveren aan huis. Met een complete service nemen we alle voorbereidingszorgen weg en kunt u van een ontspannend kerstmoment genieten met uw familie, vrienden en/of collega’s. Om u een beeld te geven van welke catering diensten mogelijk zijn tijdens de kerstdagen hebben we hieronder de mogelijkheden op een rij gezet. Naast een met liefde bereide kerstlunch, kerstdiner en kerstborrel verzorgen we natuurlijk ook graag de aankleding,  ontvangst, bediening, glaswerk & servies, verwarming en entertainment. Meneerdekok regelt uw catering rondom kerst van het begin tot het eind.  

Kerstdiner

Een heerlijk verzorgd kerstdiner geeft u de ruimte om met elkaar een mooie kerst te beleven. We verrassen u met smakelijke recepten, culinaire hoogstandjes en prachtige wijnen. Graag stemmen we de wensen met u af en verzorgen we een kerstdiner op maat.  Lees er hier meer over.  

 

Kerstlunch

Haal een perfecte verzorgde kerstlunch naar u toe, thuis of op kantoor. Geniet van heerlijke hapjes, verrassende broodjes, warme maaltijden en populaire dranken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een kerstbrunch of kerstlunch? Lees er hier meer over.

 

Kerstborrel

Samen met u collega’s kunt het jaar afsluiten tijdens een kerstborrel. Met goed verzorgde hapjes, uitstekende service en goede dranken nemen we uw zorgen uit handen. Meneerdekok levert een complete kerstborrel van a tot z.

 

Winter BBQ

Een BBQ in de winter zorgt voor een ideale combinatie van het buiten zijn en warme wintersferen. We verzorgen heerlijke vlees- en visgerechten en een warme omgeving ongeacht de buitentemperaturen. Lees er hier meer over. 

 

Walking Dinner

Tijdens het wandelend diner heeft u de mogelijkheid om met al uw collega’s bij te kletsen. U heeft namelijk geen vaste plaats en kunt desgewenst wisselen wanneer u dat wilt. De gerechten zijn ook geschikt om staand van te genieten, waardoor er een gezellige en dynamische sfeer ontstaat. Lees er hier meer over. 

 

Sitting Dinner

Met ons zittend diner haalt u het restaurant naar uw huis of naar het werk. U kunt dan rekenen op dezelfde service die u bij een restaurant krijgt, inclusief een mooi gedekte tafel en nette opdiening. Bent u benieuwd wat we voor u in petto hebben? Lees er hier meer over. 

 

Meer informatie ontvangen over catering rond de feestdagen?

Bent u benieuwd naar onze kerst catering op maat? U bent bij ons aan het juiste adres. Wanneer u contact met ons opneemt vernemen we graag van u hoe u ons wilt inzetten, zodat we ons volledig naar uw wensen aan kunnen passen en zo de ideale partner kunnen vormen. Neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten