Kerstborrel

Aan het einde van het jaar kunt u met een kerstborrel het afgelopen jaar op een gezellige manier afsluiten.¬†Samen met uw¬†vrienden en/of¬†collega‚Äôs op een ontspannen manier genieten van een goed verzorgde¬†kerstborrel. Meneerdekok bereidt heerlijke hapjes met verrassende ingredi√ęnten, dranken van hoge kwaliteit, uitstekende bediening en service.¬†Als cateraar gaan we graag een stapje verder. We begrijpen hoe belangrijk¬†een kerstborrel kan zijn voor u als gastheer of gastvrouw. We hebben oog voor detail, zetten een bloemetje neer, pakken de jassen aan, onthouden¬†we¬†wat mensen drinken¬†en werken we vriendelijk en snel.

Let op: Met de feestdagen zijn wij zelf gesloten (25, 26 en 31 december)

Kerstreceptie

We verzorgen uw kerstreceptie op locatie volledig van begin tot eind. In de omgeving Den Haag, Leiden en Rijswijk¬†bereiden we een volledige kerst catering voor u, thuis of bij het bedrijf.¬†Uiteraard houden we rekening met¬†allergie√ęn en dieetvoorkeuren. We besteden ook aandacht aan de smaken die u wilt proberen¬†of kleuren die u wilt terug zien in de gerechten.¬†Zo kunnen we gerechten bereiden uit allerlei verschillende landstreken of u verrassen met unieke smaken.¬†Bent u ook benieuwd naar welke gerechten Meneerdekok aanbiedt voor een¬†kerstborrel op locatie? We hebben hieronder een selectie van onze ambachtelijke gerechten¬†op een rij gezet.

Onze mogelijkheden met de feestdagen

Naast de lekkere bubbels bieden we ook verschillende soorten gerechten aan. Zo kunnen we een geheel verzorgde kerstreceptie voor uw bedrijf aanbieden. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de lekkerste bubbels en hapjes voor grote groepen. We gaan graag de uitdaging aan. Ook als u thuis de feestdagen wilt vieren met uw geliefden hebben we een borrel op locatie in petto.

We stemmen graag de mogelijkheden met uw wensen af en kunnen het kerstborrel op locatie volledig op maat maken. We werken met heerlijke verse producten. Zo kunt u rekenen op de beste smaken en gezonde hapjes voor een kerstborrel thuis of op het werk. Daarom kunt u heel eenvoudig contact met ons opnemen!

Optimaal genieten van de feestdagen

Meneerdekok gaat graag verder een stapje verder dan andere cateraars. Lekker eten maken is onze passie en lekker eten smaakt het best wanneer de sfeer en beleving daarbij aansluiten.¬†Zo vertellen uw gasten graag over de herkomst van de gerechten, sluiten we aan op een eventueel¬†thema of¬†maken we nieuwe gerechten ge√Įnspireerd uit verre oorden.

Ons kerstmenu

Voorgerecht :
Gerookte poon ceviche  met ponzu
OF
Tarte de tomate met een krokantje van Parmezaanse kaas

Hoofdgerecht:
Hertensukade met biersaus, zuurkool, geroosterde rode bietjes en polentamandje
OF
Paddenstoelenlasagne met pompoencrème

Dessert:
Chocolade-truffeltaartje met vanillesaus

Koffie/thee:
Met diverse lekkernijen 

Kerstborrel op maat?

Als u voor de feestmaand een kerst catering op maat wilt, neem dan graag contact met ons op. We bespreken al uw wensen en lopen samen door de mogelijkheden die we bieden. Ook voor uw kerstlunch en diner bent u bij ons aan het juiste adres. We wensen u alvast een fijne kerst en zorgen ervoor dat we heerlijke gerechten voor uw kerstdiner gaan bereiden.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten