Biologische cateraar

✔ Aankleding mogelijk

✔ Voor alle allergieën en diëten

✔ Geen afwas

Als biologisch cateraar houdt Meneerdekok uit Rijswijk zich bezig met het biologisch inrichten van de catering. Zo wordt er bijvoorbeeld voor gezorgd dat er gewerkt wordt met biologische producten. We zorgen ervoor dat ons eten zo op een duurzame wijze geproduceerd en gebruikt wordt in onze gerechten. Ontdek de vele mogelijkheden bij ons cateringbedrijf. De optie voor de catering worden besproken in een gesprek met u. Zo weet u gelijk wat er allemaal mogelijk is en of dit ook haalbaar voor u is.

luxe belegde broodjes catering bedrijven
luxe belegde broodjes catering bedrijven

Als biologische cateraar verzorgen we de catering geheel biologisch

Als cateraar houden we ons bezig met het inrichten van catering op een biologische wijzen. Bio catering is de laatste jaren steeds populairder geworden. Mensen zijn er meer van bewust wat ze in hun lichaam stoppen, dit geldt ook voor het boeken van een catering. Daarom zijn we steeds meer bezig met bio catering. Wilt u gebruik maken van onze bio catering in regio Delft? Bij ons is het mogelijk om een walking dinner te verzorgen, of juist een BBQ-catering in regio Den Haag. Als biologische cateraar verzorgen we de catering zodat dit bij uw feest past. Zo kan een walking dinner perfect zijn voor een bedrijfsfeest. Bespreek de verschillende mogelijkheden van onze bio catering met de experts bij Meneerdekok uit Rijswijk. Zij gaan met u in gesprek om te kijken welke catering het best bij uw feest past.

Stel nu uw menu samen

Wilt u het menu samenstellen met onze biologische cateraar uit Rijswijk? Neem dan nu contact met ons op. Bel hiervoor naar 085 487 99 10 of stuur een e-mail naar info@meneerdekok.nl. Tijdens het samenstellen van het menu is het verstandig om eventuele dieet wensen, allergieën of voorkeuren aan te geven. Dan wordt er rekening mee gehouden in onze bio catering. Maak nu een afspraak met onze biologische cateraar voor een bedrijfscatering of eetgelegenheid aan huis.

luxe belegde broodjes catering bedrijven