Nieuwjaarsborrel

Bij een gezellige Nieuwjaarsborrel kunt u met elkaar uw ervaringen delen van Oud & Nieuw of alvast vooruit kijken naar het komende jaar. Een gloednieuw jaar staat voor de deur en dat is het perfecte moment om met collega’s bij elkaar te komen. Een zakelijke Nieuwjaarsborrel wordt ook vaak gebruikt voor een speech. Hier kunt u benoemen welke successen er in het afgelopen jaar behaald zijn en kunt u aanstippen wat er op de planning staat voor dit (of komend) jaar.

Volledige ontzorging

Meneerdekok verzorgt ook mogelijkheden op het gebied van inclusieve aankleding. Denk aan een volledige ingericht thema met bij passende¬†hapjes, drankjes,¬†glaswerk & servies,¬†entertainment, audioapparatuur en nette bediening.¬†We cre√ęren een ludieke ervaring voor uw werknemers en zo maken we uw¬†Nieuwjaarsreceptie tot een succes.¬†Om u een impressie te geven van wat u kunt verwachten van Meneerdekok hebben we hieronder enkele voorbeelden van gerechten en dranken op een rij gezet.¬†

Nieuwjaarsreceptie

Een borrel van Meneerdekok kan op diverse manieren worden ingestoken en volledig aangepast worden aan uw thema. Dit kan voor nieuwjaarsborrel thuis, een zakelijke nieuwjaarsborrel of een nieuwjaarsborrel voor andere (grote) groepen. U kunt het menu volledig zelf samenstellen of natuurlijk vertrouwen op onze expertise en u laten verrassen. Wij maken er een top verzorgde nieuwjaarsreceptie van met unieke hapjes, een inclusieve belevenis en een ruime keuze aan drankjes voor uw gasten. U  kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen!

Onze feestelijke mogelijkheden

Bij Meneerdekok denken we graag mee om uw evenement tot een succes te maken. We onderscheiden ons in de kwaliteit van service en gerechten. Hierdoor besteden we veel aandacht aan de smaak en in de presentatie van de hapjes. Om uw gasten een extra beleving mee te geven, kunnen we nieuwe smaken aanbieden en alles vertellen over de herkomst van onze producten. 

Nieuwjaarsborrel op maat?

U bent bij ons aan het juiste adres voor een nieuwjaarscatering op top niveau. Voor een culinaire invulling van uw nieuwjaarsreceptie in de regio van Den Haag, Leiden en Rijswijk kunt u met ons vrijblijvend contact opnemen. Ook voor uw nieuwjaarslunch zit u bij ons goed. We laten er net als bij de jaarwisseling de vonken van onze smaken er van afspringen.   

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten