Tapas catering

Smakelijke tapas catering van Meneerdekok

Bent u op zoek naar een cateringmogelijkheid die net even anders dan anders is? Dan is onze tapas catering waarschijnlijk perfect voor u! Van de kleine pinchos tot aan de patatas bravas en alles daar tussenin zullen u en uw gasten ongetwijfeld smullen. We voorzien u graag van deze catering en zijn er zeer enthousiast over. Lees gauw verder, dan vertellen we meer!

Het genot van tapas

De tapas komen van origine uit Spanje. Daar werden ze gegeten als tussendoortje of bij de borrel. Tegenwoordig wordt zowel daar als hier tapas gegeten als compleet avondmaal, hoewel de losse hapjes natuurlijk nog steeds heerlijk zijn als tussendoortje. De gastronomische definitie van tapas is door de jaren heen veranderd. In Spanje serveert men uitheemse gerechten als tapas en in Nederland hebben we bijvoorbeeld ook onze eigen versies. Bij Meneerdekok kunt u rekenen op een mooie mix tussen traditionele en moderne tapas om uw vingers bij af te likken!

Populaire en favoriete tapas gerechten

Bent u benieuwd naar de gerechten die binnen onze tapas catering vallen? We lichten graag een klein tipje van de sluier op! U vindt enkele van de populaire opties hieronder.

 • Pastasalade met tomatensalsa, rucola en Parmezaanse kaas
 • Spaanse salade met tomaat, ui, olijfjes en basilicum
 • Tapas plankje met diverse soorten vleeswaren, kaassoorten en mostarda
 • Jambon Serrano met meloen
 • Albondigas gehaktballetjes in tomatensaus
 • Gamba’s Pil Pil
 • Risotto Funghi
 • Risotto Tartufo
 • Patatas Bravas
 • Olijven in knoflook
 • Brood met zelfgemaakte pesto en aioli

 

Meer weten over tapas catering?

Uw wensen op de eerste plek

Veel mensen hebben een verschillend beeld van hoe tapas eruit hoort te zien. We vinden het altijd leuk om dit mee te nemen in onze tapas catering. Zo proberen we de tapas catering volledig naar wens in te delen en ervoor te zorgen dat het precies is wat u ervan verwacht. Heeft u een sterke voorkeur voor een bepaald type vlees, dan zorgen we er uiteraard voor dat u dit terug zult proeven in de gerechten! Dit alles uiteraard in aanvulling op de dieetvoorkeuren en allergieën waar we logischerwijs altijd rekening mee houden.

Extra’s verzorgen wij graag

We voorzien u graag van een heerlijke catering. Daarnaast kunnen we ook andere zaken voor u uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan de ontvangst van uw gasten, parasols voor de buitenruimte, bestek en borden of zelfs entertainment. Dit maakt het voor u makkelijker om uw evenement te organiseren en zorgt er meteen voor dat u zelf meer tijd overhoudt om ervan te genieten.

Tapas catering service nodig? 

Wanneer u interesse heeft in onze tapas catering, dan kunt u dit altijd bij ons aangeven. We gaan met veel plezier aan de slag om de perfecte tapasgerechten voor u klaar te maken. Neem dus gerust contact met ons op om een tapas catering te bestellen.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten