Hapjes catering

Overheerlijke hapjes catering

Bij Meneerdekok voorzien we onze klanten van catering voor uiteenlopende situaties en evenementen. Dit doen we met een bijzondere passie voor eten, waarbij we verder willen gaan dan slechts het leveren van gerechtjes. Daarom kijken we altijd samen met u naar de perfecte match tussen uw wensen en de mogelijkheden. Op die manier wordt iedere catering uniek en extra smakelijk! Zo ook bij onze hapjescatering, waar we graag meer over vertellen.

Voor welke situaties kies je voor hapjes catering?

Er zijn een heleboel verschillende momenten waarop u uw gasten graag iets te eten aan wilt bieden, maar een complete maaltijd ook weer niet de bedoeling is. Voor die momenten is onze hapjescatering perfect geschikt. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van gebeurtenissen waar we regelmatig onze hapjescatering voor leveren.

 

  • Verjaardag: Gezellig uw verjaardag vieren met vrienden, familie en geliefden. Daar draait het om! Sommigen vinden het geweldig om hier allerlei hapjes voor te bereiden, maar voor anderen is dat om verschillende reden een grote uitdaging. Met onze hapjescatering hoeft u niets te doen en kunt u uw gasten toch altijd iets lekkers aanbieden.
  • Bedrijfsborrel: Bij een bedrijfsborrel horen nu eenmaal smakelijke hapjes. Wanneer u eens wilt uitpakken bij de borrel is onze hapjescatering perfect. U en uw collega’s kunnen dan genieten van smakelijke kleine hapjes bij uw drankje.
  • Trouwfeest: De meesten sluiten hun trouwdag af met een groot feest. Het is erg leuk om dan aan alle bezoekers een smakelijk hapje te bieden. Dit gaat goed samen met de gezelligheid. Smakelijke gerechtjes bevorderen de feestvreugde en zorgen ervoor dat uw gasten geen honger krijgen.
  • Opening: Wanneer er een nieuw gebouw, galerij of andere locatie wordt geopend wilt u een verpletterende eerste indruk maken. Wij helpen u graag mee met het organiseren van een bijzondere bedrijfsopening die aan alle wensen voldoet. 

Meer weten over hapjescatering?

Volledig naar uw wens

Wanneer u onze hapjescatering bestelt is het, net als bij al onze andere cateringmogelijkheden, belangrijk dat u aangeeft welke dieetwensen en allergieën er zijn. 

Bent u niet helemaal zeker van de eisen en wensen binnen uw groep? Dan leveren we gevarieerde hapjes en geven we duidelijk aan welke producten in welke hapjes verwerkt zijn. Zo kan men zelf met een gerust hart iets lekkers uitzoeken!

Meneerdekok staat voor u klaar

Bent u benieuwd naar de manier waarop we onze hapjescatering voor u kunnen verzorgen? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we met plezier al uw vragen.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering van Meneerdekok? Vraag dan meer informatie aan.

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten