Catering op maat in regio Delft

✔ Aankleding mogelijk

✔ Voor alle allergieën en diëten

✔ Geen afwas

Meneerdekok uit Rijswijk organiseert diverse soorten catering aan huis in regio Delft, waaronder een uitgebreid diner of een goed verzorgde lunch. Hierdoor is er voor elke gelegenheid en ieder evenement wel een geschikte vorm van catering die wij aan huis kunnen verzorgen. Daarbij heeft u niet alleen de keuze uit verschillende soorten catering, maar kiest u ook uit een breed scala aan gerechten uit diverse keukens. Het is zelfs mogelijk om de catering aan huis bij u in Delft aan de hand van een thema te verzorgen.

luxe belegde broodjes catering bedrijven
luxe belegde broodjes catering bedrijven

Verschillende soorten catering bij u aan huis in Delft

Wat voor diner heeft u in gedachten voor catering aan huis in Delft of omgeving? Wilt u een drie- of viergangendiner, waarbij iedereen een vaste zitplaats heeft? Of vindt u het juist fijn wanneer iedereen vrij is om van tafel naar tafel te gaan om van diverse kleine gerechten te genieten? Wanneer dit laatste het geval is, dan is een walking dinner een uitstekende keuze. Bij de catering is het ook mogelijk om voor een bepaalde keuken te kiezen. Wilt u liever fine dining? Of gaat u voor onze BBQ-catering?

Complete ontzorging tijdens het diner aan huis in Delft

Naast de catering zelf, kunnen we ook andere aspecten van de catering aan huis in regio Delft voor u verzorgen. Denk daarbij aan de aankleding, borden, bestek en zelfs entertainment. Ook de garderobe en ontvangst van uw gasten nemen we graag van u over. Zo wordt u van a tot z ontzorgd en kunt u zelf ook genieten van uw diner aan huis in Delft.

​Neem contact met ons op voor meer informatie

Uiteraard verzorgen we een diner of andere catering aan huis niet alleen in Delft, maar we verzorgen uw diner ook in Den Haag, Rijswijk en andere plaatsen in de omgeving. Bent u benieuwd of het ook mogelijk is om onze kok bij u thuis te laten koken? Of heeft u een andere vraag over ons cateringbedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 487 99 10 of een e-mail te sturen naar info@meneerdekok.nl.

luxe belegde broodjes catering bedrijven