Een diner aan huis in regio Den Haag

✔ Aankleding mogelijk

✔ Voor alle allergieën en diëten

✔ Geen afwas

Een diner aan huis in regio Den Haag en Delft is perfect wanneer u iets te vieren heeft met vrienden of familie. Ook wanneer u simpelweg zin heeft in een gezellig samenzijn en niet de zorg over de catering wilt dragen, is dit een uitstekende optie. Als u kiest voor een diner aan huis, komt Meneerdekok uit Rijswijk bij u thuis langs of op een andere locatie naar keuze in regio Den Haag om voor heerlijk eten te zorgen waar u en uw gasten van zullen genieten.

luxe belegde broodjes catering bedrijven
Prijzen Meneerdekok - Neem contact op of vraag informatie aan voor de kookworkshops en catering op locatie.

Een diner aan huis dat aan al uw wensen voldoet

Er zijn diverse cateringopties om uit te kiezen wanneer u een diner aan huis organiseert. Kies bijvoorbeeld voor catering aan huis. Dan brengen we een restaurant chef rechtstreeks naar uw eigen keuken. Hier bereidt hij of zij de lekkerste gerechten, bijvoorbeeld aan de hand van een thema of vooraf gekozen keuken. U kunt uzelf natuurlijk ook laten verrassen. Wij verzorgen altijd een duurzame catering. Verder is het mogelijk om een barbecue aan huis te organiseren. Klinkt dit allemaal als net te veel eten en wilt u liever kleine gerechtjes of hapjes laten serveren? Ook dat is mogelijk, want in plaats van een diner aan huis kunnen we ook hapjes- of tapascatering voor u verzorgen. Of wat dacht u van een walking dinner? Hierbij worden ook kleine gerechten geserveerd en heeft niemand een vaste zitplaats, waardoor u steeds andere gasten spreekt.

Reken op ons voor de catering van uw feest of evenement

Uiteraard verzorgen we niet alleen een diner aan huis, maar rekent u ook op ons voor diverse vormen van catering in andere plaatsen in de omgeving. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de catering van een bedrijfsfeest of een volledig verzorgt diner. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Rijswijk door te bellen naar 085 487 99 10, een e-mail te sturen naar info@meneerdekok.nl of vul het contactformulier in.

luxe belegde broodjes catering bedrijven