Catering voor een bedrijfsfeest in regio Leiden

✔ Aankleding mogelijk

✔ Voor alle allergieën en diëten

✔ Geen afwas

Als u Meneerdekok uit Rijswijk inschakelt voor de catering van uw bedrijfsfeest in regio Leiden, zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. We serveren diverse soorten hapjes en drankjes, waardoor er voor iedereen wel iets lekkers te vinden is. Daarbij ontzorgen we u waar mogelijk, zodat u samen met uw collega’s en andere gasten van een goed verzorgd bedrijfsfeest geniet.

luxe belegde broodjes catering bedrijven
luxe belegde broodjes catering bedrijven

Catering op maat voor uw bedrijfsfeest in Leiden of omgeving

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om catering voor uw bedrijfsfeest in Leiden of elders in de omgeving. Zo kunnen we enkel hapjes en drankjes serveren, wanneer u het niet te gek wilt maken. Wilt u uw gasten juist uitgebreid verwennen? Dan zijn er diverse buffetten die we voor u kunnen bereiden. Ook is het mogelijk om een smakelijke barbecue op locatie te laten verzorgen of om een compleet diner aan huis aan uw gasten te laten serveren. Elk van de reeds genoemde opties kan uiteraard op uw wensen aangepast worden. Ook houden we altijd rekening met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om voor biologische producten te kiezen.

Gezonde catering volgens een thema of aan de hand van een bepaalde keuken

Wanneer u ons inschakelt voor de catering van uw bedrijfsfeest in Leiden en omstreken, heeft u niet alleen veel keuzemogelijkheden, maar kiest u ook voor gezonde catering. Ook is het mogelijk om de catering volgens een bepaald thema te laten verzorgen of om een specifieke keuken te kiezen. Zo is er altijd wel een mogelijkheid die aan uw wensen voldoet. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een kerstdiner voor u en uw collega’s te organiseren. Welke optie u ook kiest: u geniet hoe dan ook samen met collega’s van heerlijk eten.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om de catering voor uw bedrijfsfeest in Leiden, Rijswijk of omgeving of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 487 99 10 of stuur een e-mail naar info@meneerdekok.nl. We denken graag met u mee over de optie voor catering die het best bij uw bedrijfsfeest in regio Leiden past.

luxe belegde broodjes catering bedrijven