Catering Den Haag

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving
Bekijk kerstmenu

Cateringbedrijf Meneerdekok

verzorgt voor u catering aan huis, bedrijfscatering, evenementencatering, buffetten en walking dinners. Heeft u specifieke wensen?

Cateringbedrijf Meneerdekok

levert cateringdiensten aan zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast organiseert Meneerdekok ook regelmatig kookworkshops in de eigen kookstudio in Rijswijk.

Cateringbedrijf Meneerdekok

KWALITEIT Logo-Meneerdekok-small GASTVRIJHEID Logo-Meneerdekok-small FLEXIBILITEIT

Eten is meer dan alleen voedsel consumeren. Koken is meer dan alleen eten klaar maken. En catering is meer dan alleen eten leveren. Bij Meneerdekok wordt eten gezien als puur genieten, tijdens belangrijke en gezellige momenten. Koken is voor Meneerdekok de liefde bedrijven, maar dan in een pannetje. Catering betekent daarom voor Meneerdekok meer dan alleen het leveren van eten.

Bij cateringbedrijf Meneerdekok draagt de catering bij aan een extra stuk beleving die zorgt voor een warm gevoel en mooie, fijne herinneringen. Dit gecombineerd met een persoonlijke service maakt Meneerdekok tot een onderscheidend cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving. Gastvrijheid en flexibiliteit zijn er vanzelfsprekend.

Bedrijfscatering

Ervaringen van anderen met Meneerdekok – catering en kookworkshops

Jessica Nell,

content- en event coördinator 3M over bedrijfscatering van Meneerdekok:

“Voor 3M voert Meneerdekok – catering en kookworkshops al enkele jaren de catering voor onze klantenevents uit. Telkens weer met een zeer klantgerichte service en met vers eten van goede kwaliteit. De levering gebeurt altijd conform briefing en op tijd. Buiten het verzorgen van heerlijk eten is ook gastvrijheid en oog voor de behoeften van de klanten tijdens events kenmerkend voor het personeel van dit cateringbedrijf. Deze cateraar is prettig om mee samen te werken, begrijpt de behoeften voor het invullen van een evenement, denkt proactief mee en voert de werkzaamheden in samenwerking met de opdrachtgever op een fijne manier uit.”

3m-meneerdekok

Ingrid de Groot,

marketeer bij Omniversum over bedrijfscatering van Meneerdekok:

“Met Meneerdekok – catering en kookworkshops hebben wij al sinds lange tijd een fijne samenwerking. De medewerkers van het cateringbedrijf hebben een flexibele en open houding en ze denken met ons mee. Het is altijd opvallend goed georganiseerd, met veel oog voor detail.”

omniversum-logo

Gaby van der Werf,      

bedrijfsleider Scheltema Leiden over bedrijfscatering van Meneerdekok:

“Voor Scheltema Leiden is Meneerdekok – catering en kookworkshops al jaren een vaste partner betreft de culinaire invulling van onze bedrijfscatering. Wij maken vaak gebruik van de diverse diensten op het gebied van catering, zoals buffet catering voor de lunch en barbecue catering. Ook voor drie- tot viergangen diners of walking dinners schakelen we dit cateringbedrijf uit Rijswijk in. Onze ervaring met dit cateringbedrijf uit Rijswijk is dan ook zeer positief te noemen. Het is een professionele organisatie die kwaliteit heel belangrijk vindt.

Om een aantal punten te noemen: de communicatie verloopt vlot en vakkundig, voor ieder catering evenement is men ruim op tijd aanwezig, de capaciteit is er om in te spelen op onverwachte omstandigheden, het personeel ziet er verzorgd uit en is bijzonder vriendelijk en de gebruikte ruimtes blijven schoon en netjes achter. We bevelen dit cateringbedrijf dan ook van harte aan bij bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een cateraar die het cateren op een eigentijdse wijze invult.”

scheltema_logo_2016_meneer-de-kok

Mevrouw de Jong,

Administratiekantoor Mans over bedrijfscatering van Meneerdekok:

“Wij hebben de afgelopen jaren Meneerdekok – catering en kookworkshops meerdere malen ingeschakeld voor bedrijfscatering. Bijvoorbeeld bij de opening van ons bedrijf na de verhuizing. Alle keren was de catering uitstekend verzorgd. Er werden creatieve en bijzondere hapjes geserveerd, daarbij rekening houdend met de diversiteit van onze klanten (zowel Nederlandse als buitenlandse gasten). De keuze van drankjes was ook prima; ze pasten uitstekend bij de hapjes. De hoeveelheid was voldoende en gelukkig niet teveel en de gerechten werden ook vakkundig uitgeserveerd. De medewerkers van deze cateraar zijn vriendelijk en hartelijk. Dit cateringbedrijf is zeer kundig en speelt goed in op de vraag van de klant.”

administratiekantoormans

Marga Purvis-Wagemaker, algemeen directeur

OOM Verzekeringen over bedrijfscatering van Meneerdekok:

“Sinds 2012 is Meneerdekok – catering en kookworkshops onze vaste cateraar bij activiteiten en evenementen met onze medewerkers en gasten. Het cateringbedrijf verzorgt werkelijk alles, van ontbijt tot taarten, van lunches en diners. Wat zo ontzettend prettig is, is dat dit cateringbedrijf uit Rijswijk snel schakelt en heel klantvriendelijk is. Alle medewerkers van Meneerdekok stralen dit ook uit. Ieder weet het ‘ouderwetse’ de-klant-is-koning-gevoel te geven. Daarnaast is het eten altijd heerlijk, verrassend en vernieuwend. Wij gaan graag nog jaren door met deze cateraar!” 

logo_oom

Jan en Dorine

over catering aan huis van Meneerdekok:

“Wij hebben afgelopen vrijdag een fantastische avond gehad, mede dankzij de grandioze inzet van Meneerdekok – catering en kookworkshops. De hapjes, drankjes en soepjes waren heerlijk en we hebben hier ook goede feedback over gehad van onze gasten. Heel veel dank!”

Louis en Rosa

over catering op locatie van Meneerdekok:

“Hartelijk dank voor de geweldige ontvangst van onze gasten. Niets dan lof van iedereen over het heerlijke eten, de totale presentatie én de charmante bediening. Mede door de bijdrage van Meneerdekok – catering en kookworkshops werd onze reünie een geweldig succes en een feest om op terug te kijken. Tot een volgende keer!”

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering en
kookworkshops van Meneerdekok?

Catering en kookworkshops

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten