Evenementencatering, BBQ of een feestje op locatie gepland?

Heeft u een evenement gepland? Om bijvoorbeeld de BBQ of catering te regelen?
Met de evenementen catering op locatie van Meneerdekok zit u goed. Wilt u uw gasten goed verwennen? Met Meneerdekok heeft u geen omkijken naar uw catering op locatie.

Evenementen catering

Zoekt u evenementencatering op maat? Schakel dan Meneerdekok in. Prikkel de zintuigen met lekkere en verse producten die gemaakt en geserveerd worden met liefde en passie. Meneerdekok is inzetbaar als totaalcateraar. Tijdens grote festivals maar ook voor kleinere evenementen of bedrijfsfeesten komen de medewerkers van Meneerdekok graag naar u toe. Het assortiment aan hapjes, gerechten en buffetten is zeer groot, dus u heeft veel keuze. Flexibiliteit, gastvrijheid en kwaliteit zijn belangrijk, net zoals service op maat. Bekijk de mogelijkheden en neemt contact op. Meneerdekok kan met u meedenken en een passend aanbod op maat kan maken. Dan wordt uw evenement of feest een groot succes.

Meneerdekok verzorgt met liefde de volledige evenementencatering voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw evenementencatering van begin tot eind.

Meer weten over de evenementencatering van Meneerdekok?

Barbecue op locatie

Een barbecue geven voor uw team of zakelijke relaties is gezellig maar er komt heel wat bij kijken. Geen zin in al dat gedoe? Huur Meneerdekok in om een barbecue op locatie te organiseren, dan heeft u nergens omkijken naar. Niet alleen de barbecue zelf en het daarbij horende vlees of vis worden geregeld. Ook verse salades, brood, de ingelegde groente (huisgemaakt) en een dessert zoals gegrilde ananas of watermeloen worden geserveerd. Meneerdekok doet voor u de inkopen en neemt alle benodigdheden mee zoals barbecue, servies, bestek, tafels en stoelen. U kunt dus zelf volop genieten en ontspannen met collega’s of zakenpartners tijdens de barbecue op locatie. En na afloop is de afwas gedaan!

 

Meneerdekok verzorgt met liefde een barbecue aan op locatie maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt een barbecue op locatie van begin tot eind.

 

Meer weten over een barbecue op locatie van Meneerdekok?

Partycatering

Bij Meneerdekok komt alles vers bereid uit eigen keuken. Daarnaast is gastvrijheid heel belangrijk, net zoals kwaliteit, service en een ruime keuze uit vele heerlijke gerechten. Kortom, wanneer u een seminar, lezing, festival of bruiloft geeft bent u er met de catering van Meneerdekok van verzekerd dat het een culinair feestje wordt. Een unieke beleving is gegarandeerd! Kies voor tapasgerechten of een mix van luxe warme en koude hapjes, afgewisseld met een borrelgarnituur. Een Italiaans, Frans of Marokkaans buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Of denk aan een heerlijke Hollandse stamppot of een barbecue. Laat u inspireren en volledig ontzorgen met catering van Meneerdekok.

 

Meneerdekok verzorgt met liefde de volledig partycatering voor u maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt de partycatering van begin tot eind.

Meer weten over de partycatering van Meneerdekok?

Festivalcatering

U organiseert een festival en u weet hoe belangrijk een goede samenwerking is met de cateraar. Je moet elkaar kunnen vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen. Meneerdekok begrijpt wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een festival. Laat daarom uw festivalcatering verzorgen door dit cateringbedrijf dan bent u gegarandeerd van kwaliteit, verse producten, gastvrijheid, service en flexibiliteit. De volledige catering kan worden geregeld, zoals snacks, broodjes, buffetten en drank maar ook de aankleding, tafels, stoelen, bestek, glaswerk en entertainment. Als evenementencateraar is Meneerdekok breed inzetbaar, met als resultaat een geslaagd festival en tevreden bezoekers.

 

Meneerdekok verzorgt met liefde de catering tijdens uw festival maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw festival en de catering van begin tot eind.

Meer weten over de partycatering van Meneerdekok?

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering en
catering op locatie van Meneerdekok?

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten