BBQ aan huis  |  BBQ op het bedrijf  |  Bedrijfs BBQ

Plan jij de BedrijfsBBQ? Of geef je een feestje met een BBQ voor vrienden? Een barbecue geven is gezellig maar er komt heel wat bij kijken. Geen zin in al dat gedoe? Huur Meneerdekok in om een barbecue aan huis of op locatie te organiseren, dan heeft u nergens omkijken naar.

Barbecue op locatie

Een barbecue geven voor uw team of zakelijke relaties is gezellig maar er komt heel wat bij kijken. Geen zin in al dat gedoe? Huur dan Meneerdekok in om een barbecue op locatie te organiseren, dan heeft u nergens omkijken naar. Niet alleen de barbecue zelf en het daarbij horende vlees of vis worden geregeld, ook verse salades, brood, de ingelegde groente (huisgemaakt) en een dessert zoals gegrilde ananas of watermeloen worden geserveerd. Meneerdekok doet voor u de inkopen en neemt alle benodigdheden mee zoals barbecue, servies, bestek, tafels en stoelen. U kunt dus zelf volop genieten en ontspannen met collega’s of zakenpartners tijdens de barbecue op locatie. En na afloop is de afwas gedaan!

 

Meneerdekok verzorgt met liefde een barbecue aan op locatie maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt een barbecue op locatie van begin tot eind.

 

Meer weten over een barbecue op locatie van Meneerdekok?

Barbecue aan huis of BedrijfsBBQ regelen ?

Barbecue aan huis

Een barbecue geven is gezellig maar er komt heel wat bij kijken. Geen zin in al dat gedoe? Huur dan Meneerdekok in om een barbecue aan huis of op locatie te organiseren, dan heeft u nergens omkijken naar. Niet alleen de barbecue zelf en het daarbij horende vlees of vis worden geregeld, ook verse salades, brood, de huisgemaakte ingelegde groente en een dessert zoals gegrilde ananas of watermeloen worden geserveerd. Meneerdekok doet voor u de inkopen en neemt alle benodigdheden mee zoals barbecue, servies, bestek, tafels en stoelen. U kunt dus zelf volop genieten en ontspannen met vrienden of collega’s tijdens uw barbecue aan huis. En na afloop is de afwas gedaan en de keuken weer schoon!

Meneerdekok verzorgt met liefde uw barbecue aan huis maar meer is mogelijk! Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw barbecue aan huis van begin tot eind.

Meer weten over een barbecue aan huis van Meneerdekok?

BBQ op locatie of thuis organiseren in omgeving Den Haag, Rijswijk, Leiden of Rotterdam? Goed geregeld die BBQ van Meneerdekok! 

Informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over de catering en
catering op locatie van Meneerdekok?

Hèt cateringbedrijf in Zuid Holland

Uw cateringbedrijf in Den Haag, Rijswijk, Leiden en omgeving

Volg Meneerdekok

en ontvang gratis inspirerende recepten